Ajándékozni jó, avagy Hello Kitty

Bementem délelőtt Jameshez, és átadtam neki a következőket:

100_6719 (Nem vagyok éppen elégedett vele, a mintára is csak mérsékelten hasonlít, nincs középen – ezt utálom magamban, nagyon ritkán sikerül bármit is középre rendeznem –, de azért cica, és illusztrálja az egyik kedvenc mondását.)

Ez meg itt mind egy és ugyanaz a dolog, csak minden oldalról lefényképeztem, mert minden oldalról máshogy néz ki (amúgy sütis képeket decoupage-oltam rá):

100_6724  100_6720 100_6721 100_6722 100_6723

James teljesen elájult, a cicának különösen nagyon örült (többször elismételte őszinte, széles mosollyal: “I love it! I just love it!”), azonnal fel is akasztotta egy szögre, ami véletlenül pont kiállt a falból. Aztán megnézte a dobozt minden oldalról, mondta, hogy nagyon szép, megkóstolta a golyót, és azt mondta, isteni. Nagyon örült nekem már az ajándékok átadása előtt is, de az biztos, hogy nagyon megleptem és örömet szereztem neki ezzel. Csak negyed órát tudtunk beszélgetni, mert mindjárt szakdogaleadás, és az egyik diákja most küldött el neki 47 oldalt úgy, hogy egyszer sem konzultáltak, egy oldalt sem látott az egészből eddig (ha jól értettem), ráadásul hiába a CD, amit kaptunk a formázásról, abszolút nem jó formátumban van az egész. Szóval volt dolga bőven, úgyhogy én negyed óra után eljöttem. Örültem, hogy örül, és a búcsúzáskor ez különösen jólesett: “May I give you a hug?”, és meg is ölelt, és mondta, hogy öröm volt velem dolgozni. Aztán délután a facebookra kirakta több blogbejegyzését, köztük a Hello Kitty címűt is (http://budgetnomad.blogspot.com/2010/04/hello-kitty.html), és kiderült, hogy az bizony rólam szól. Név szerint rólam, nem csak úgy egy diákról. Annyira jó, hogy így örül :) Végül este egy emilt is találtam a yahoo-n, amiben átküldi a blog linkjét, és megkér, hogy ne Dr. Jamesnek szólítsam most már, hanem Ryannek. Nehéz lesz átállni rá, nekem mindig nehéz ez, de legalább angolban nincs tegezés meg magázás, ennyivel könnyebb :) Majd igyekszem itt is Ryanként emlegetni. Amúgy meg azt kéri, tartsuk a kapcsolatot. Néha majd meglátogatom. De szerintem gyakrabban fogok neki írni. Hú, most olyan jó :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai