Most már biztos

Nem megyek holnap suliba. Nagyon tipródom emiatt, tök rossz érzés, de anyu azt mondta, ne is számítsak rá, hogy a héten beenged az orvos. Én viszont holnap délután elmegyek a rendelésére (csütörtök 10:15 helyett), és elmagyarázom neki, miért muszáj bemennem csütörtökön és pénteken. Így megszívni valamit, most tényleg... Szerencsétlen érettségizők is haladhattak volna még 3 tételt a héten, ehelyett (gondolom) írásbeli feladatokat csinálnak, ami legalább olyan hasznos, mint a tétel, csak a szóbelitől jobban félnek, ezért jobban szeretnek arra gyakorolni. Komolyan nem értem, mi értelme ennek a betegségnek pont most. Illetve Réka adott egy tippet, mi értelme lehet, akkor viszont nem várom a csütörtököt meg a pénteket. Jaj, de kínos :(

Kínos még, hogy egy szál hangom sincs, iszonyúan fáj a torkom, nyilall a fülem, viszont elmúlt a lázam, jó a kedvem, és két nap alvás következtében még sosem voltam ilyen kipihent, így most nem tudok aludni, szóval jobb híján blogot írok. Olvashatnék is, de úgy érzem, a gyilkos kinyomozásához jobban kéne lennem. 

Holnap fül-orr-gégészet, suliban pedig nem voltam. Annyira jó. Jim Carrey-t látom magam előtt, és azt mondja: "Paaan-cseeer!"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai