További híreink

Oprah 2011-ben befejezi a talk show-ját. Ez kész. Mindenki azt nézi, még Peg Bundy is (:P). Leesett az állam, amikor a Washington Post weboldalának hírlevelében megláttam ezt a cikkcímet. A cikket most nem tudom végigolvasni, mert valami kegyetlen fáradt vagyok, és mire eljutok egy mondat végére, elfelejtem az elejét meg a közepét, de holnap elolvasom (ha addig el nem felejtem), és álmélkodom tovább.

Ma a következő kifejezés hangzott el egy magyar sorozatban (na jó, úgyis tudja mindenki, hogy ez a Barátok közt :D): "Minden valószínűség szerint lehetséges." Ezúton is gratulálok annak, aki ezt összehozta.

A híradó már olyan gáz, hogy minden este megfogadom, le fogok szokni róla. Pl. valamelyik mészárlás (mostanában viszonylag sokról beszéltek) rövid összefoglalása után Szellő István azt mondja: "További sokkoló videófelvételekért látogassák meg internetes hírportálunkat..." Ez milyen? Egyáltalán minek vannak további sokkoló felvételek az internetes hírportálon? Aztán volt ma az az eset, hogy szintén Szellő István elmeséli az oltóközpontok felállítása kapcsán, XY városban hány ember fekszik kórházban a H1N1 miatt, ebből hánynak van súlyos tüdőgyulladása, majd a következőt bírja mondani: "Ha kíváncsi rá, hol állítottak fel oltóközpontokat, látogasson el internetes hírportálunkra." Ez megint kész. Annak, aki szeretné magát beoltatni, biztosan sokkal hasznosabb infó, hogy hány ember van már kórházban, azt meg pont lesz*rja, hol oltathat esetleg. Értem én, hogy sok város van, meg minden, de talán egy-két nagyobb város egy-két pontját be lehet ilyenkor mondani, és utána javasolni, hogy további részletekért tekintsem meg a honlapot. Nem volt jó ötlet ez az internetes hírportál, azt hiszem. Amióta elindult, gyakorlatilag nulla darab hír hangzik el egy híradóban. Arra van az adás, hogy javasoljon nekem 10-20 cikket a neten. Érdekes. Persze nem RTL-t kell nézni, tudom. Mondjuk kérdés, hogy akkor mit... Szinte minden híradó hasonlóan gagyi, a CNN meg viszonylag ritkán számol be magyar eseményekről. Inkább csak akkor, ha már ég az MTV székháza.

És akkor ezennel elvonulok aludni, ha még van értelme egyáltalán 5 órára lefeküdni. De legalább a tanári szakdoga nyomtatásra kész.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai