Állítólag

a PPK honlapján megtalálható az információs iroda nyitva tartása, amiből megtudnám, hogy holnap mettől meddig vihetem a szakdogámat, tehát mikorra menjek köttetni, és ha azt mondják, hogy a hőkötéshez vigyek előlapot meg hátlapot (bár remélem, nem mondják), akkor a 10-kor nyitó ápiszok mellett vajon mennyire kell tövig rágnom a körmöm/megtépkedni a szám/szétkaparni az arcom izgalmamban, hogy odaérek-e még. Mert holnap ugye péntek. Természetesen a PPK honlapján ez az információ nem elérhető.

Amúgy megtaláltam ám fentebbi információ keresése közben, hogy hol hirdették olyan marha nagy betűkkel, hogy okt. 20. a képesítő vizsgára való jelentkezés határideje. Nagyon vicces. Naná, hogy az apróbetűben volt elrejtve. Valamelyik főmenü kb. hatodik aloldalán. Persze eléggé valószínűtlen volt, hogy ezt én majd itt keresni fogom, amikor aktuális volt a téma, mert azt sem tudtam, hogy ennek van határideje. Őszintén szólva azt hittem, majd a szakdoga leadásakor kitöltök egy papírt, hogy államvizsgázni is szeretnék, mint nálunk a BTK-n, vagy ha nem, majd egyértelműen szólnak. Ahha, szóltak. Egyértelműen. Annak lehetett egyértelmű, aki tudta, hogy érdemes keresnie valamit.

Nem csípem már az ELTE-t, és különösen kevéssé csípem a kari honlapokat. Annyira logikusan és átláthatóan szerkesztették meg őket, hogy előbb találom meg az oldalon a keresett információt, ha beírom a google-ba, és onnan próbálok eljutni a kari honlapra a megoldáshoz, mintha a kari honlapon böngésznék. Amúgy a PPK ebben mindenképp veri a BTK oldalát. A google kihozza, hogy "információs iroda: nyitva tartás: ....", amire az ember rákattint a linkre, hogy jeeee, megtaláltam, és akkor eljut a főoldalra. Nagyon jól ki van ez találva, legalább egy órára lefoglalt így hajnal felé. Csak azt tudnám, miért nem lehet ezt egyszerűen, logikusan, értelmesen csinálni...

(P.S.: Nem tudom, mennyire érezni a fenti szösszenetből, de ideges semmiképpen nem vagyok. Azon már túlestem. Most már röhögök, annyira kabaré az egész.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai