Kiskutyának kiscipő

A sok hányadék ronda ocsmányság után végre találtam egy boltot, ahol normális kutyaruhát kapni. Mivel az orvos szerint Lizának hétfőtől cipő kell. Mert amputálják a lábujját... én nagyon erősen bízom benne és programozom, hogy nem, de ha nekem lesz igazam, attól még kaphat cipőt, hogy ne fázzon télen a csülke. Szóval végre találtam olyan boltot, ahol egészségügyi kutyacipő néven tök egyszerű, fekete csukát adnak mind a négy kutyacsülökre 2550 Ft-ért. Ezt még meg is tudjuk fizetni. Ha már odatévedtem, megnéztem, mi a helyzet pulcsifronton, és Lizának pulcsija is innen lesz. Teljesen normális kinézetű darabokat árulnak 1900 és 4000 Ft közötti áron.

 

Amúgy most éppen a székem mellett alszik, és átöleli a zoknis lábával a lábamat. Mégiscsak szeret. Pedig ma már letuszkoltam a torkán egy fél gyógyszert, és még a lábával kapcsolatos mizériát is végigcsináljuk egy óra múlva, de úgy tűnik, felfogta, hogy ez érte van, ezért már nem duzzog.

 

Egyéb esemény: Tomi kapott egy laptopot, minek örömére éjfél után feküdt le ő is, mert egy csomó mindent kipróbált rajta. Nagyon jó kis gép :) Mivel nekem DVD-t kellett írnom Dr. James számára, gyorsan ő megírta hálózaton keresztül, és nagyon örült neki, hogy sikerült. Tök jó, hogy van már gépe, nagyon régen szeretett volna már egyet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai