És igen!

Megvan az Eper és csokoládé :) Hurrá! 

A következő napokban-hetekben tehát a következő filmeket KELL megnéznem: Charlie Brown karácsonyi epizódjai (talán két darab), Karácsonyi szerelem (Melissa Gilbert --> Laura Ingalls, ki más?), Charlie és a csokigyár (1971-es változat Gene Wilderrel), Pillangó hatás, Ragyogj, Az illuzionista, Stanley (aki a szerencse fia), Családom és egyéb állatfajták, Twilight (ajánlásra). Ha ez mind megvan, akkor menni KELL moziba, és akkor jön a többi: Karácsonyi ének, Koccanás, Fel!, Az időutazó felesége. Távlati terv még az Aliz Csodaországban Tim Burton-féle változata, ami majd 2010-ben jön a mozikba. Azt hiszem, filmes ügyekben ennyi. Ja, és ki kell deríteni, mi volt a címe annak a zseniális görög-magyar koprodukcióban készült filmnek, amit tavaly december 24-én hajnali egy és három között láttam, mert az nekem kell, azt meg akarom nézni még sokszor, és a barátnőimnek meg az anyukámnak is meg szeretném mutatni, annyira zseniálisnak tartom. Mindjárt megkeresem, hátha feljegyeztem ide a címét tavaly.

Akinek van kedve, nyugodtan csatlakozhat, bármelyik filmet szívesen nézném társasággal, akár itthon, akár moziban, akár másnál. Tök mindegy, csak filmezzünk!

Persze majd olvasnom is KELL, de azt a krimit, amit 300 Ft-ért vettem, és amit Dr. James ajánlott, na azt jegelem. 60 oldal alatt halálra untam magam. Egyelőre Rejtő Jenőt fogok olvasni (mert Marcitól kaptam egy stóc regényt kölcsön), aztán L. Frank Baum Mikulás-történetét falom fel, az úgyis aktuális lesz lassan :)

Jól láthatóan megkergült a belső órám. Legkésőbb szerda reggelre helyre kell állítani, mert szerdán 10-kor discussiont leadingelünk Blankával és Ninával, és nagyon nem kéne megint elaludni. És akkor most megyek aludni, bár ilyen felspanolt állapotban nem lesz könnyű (ugyanis annyi kreatív karácsonyi ajándékot találtam ill. ötlöttem ki az elmúlt fél órában, hogy legszívesebben azonnal hozzálátnék a megvalósításukhoz).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai