Kívánságlista - Könyvek

Nem lesz teljes, az fizikai lehetetlenség. De azért nekifutok.

 

- Laura Ingalls Wilder: Little House... (6.-10.)

- Terry Pratchett: tőle minden (eddig már megvan a Witches Abroad meg a Rolling Stones)

- Joanne Harris: tőle is minden (eddig megvan a Partvidékiek, Csokoládé, Lollipop Shoes - mert nem vagyok hajlandó magyar címén emlegetni, Urak és játékosok, Jigs&Reels, amelynek magyar címe szintén rendkívül gagyira sikeredett)

- Szabó Magda: tőle is minden, főként az Örömhozó, bánatrontó; tőle megvan az Abigél, Az ajtó, a Régimódi történet

- L. Frank Baum: tőle is minden, de már megvan az Óz-sorozat első két része és a télapós meséje, ez utóbbit még nem volt alkalmam elolvasni

- Elisabetta Gnone: Fairy Oak, amiből csak az első rész van meg (nagyon jó a sztori és a fordítás is - olaszból valószínűleg nem fordíthat még fű-fa-virág, vagy csak nagy mázlim volt)

 

Elsőre ennyi jutott eszembe. Ezt mind elolvasni azért eltartana egy darabig. De szeretném, hogy meglegyenek. Akkor azt érezném, hogy amint lesz egy kis időm, kedvemre válogathatok. Így meg azt érzem, hogy honnan teremtek elő ennyi pénzt, illetve hogy csigatempóban vajon mikorra lesz meg ez mind. Persze legrosszabb esetben is nyugdíjas koromra (ha lesz még nyugdíj, ami valószínűtlen), és akkor unokázás meg süteménygyártás mellett annyit olvasok, amennyit csak akarok :) Vagy kisgimis akarok lenni most rögtön megint, mert akkor is annyit olvastam, amennyit akartam. Régi szép idők :)

 

 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai