Mezítlábas cipő

 Amikor tíz éve (te jó ég!) készültem a félmaratonra, januárban azzal kezdtem, hogy vettem egy normális futócipőt, amit kifejezetten félmaratonhoz ajánlanak. Nagyon szuper volt, sokkal könnyebben és gyorsabban futottam benne, mint addig az akármilyen edzőcipőben.

Nem sokkal később találkoztam először a mezítlábas cipő intézményével, egy volt barátom hordott ilyet utcára, nem is csak sportoláshoz. Akkor még biztos voltam benne, hogy nekem ilyen sosem lesz a lábamon, mert az még lábtyű volt, ami szerintem irtó hülyén néz ki, plusz próbáltam már olyat zokniban, és innen tudtam, hogy nekem marha kényelmetlen is.

Pár éve aztán megint elém került a mezítlábas cipő, de már nem lábtyű, hanem széles lábfejű, puha talpú lábbeli formájában. Ez már jobban tetszett, viszont 100 euró körül volt az ára, amennyit nem vagyok hajlandó cipőre költeni.

Tavaly pedig felfedeztem, hogy ugyanezek a cuccok már sokkal olcsóbbak, 30-40 euróért is találni jókat, úgyhogy be is ruháztam egyre. Egy ilyesmire:

Csak színben más az enyém

Futni és kirándulni is voltam már benne, és egy álom. Még jobb futáshoz, mint az a tíz évvel ezelőtti futócipőm, és kirándulni is tökéletes, nem érzek meg benne minden nagyobb kavicsot, pedig attól tartottam, az lesz. Szóval nekem nagyon megérte.


Megjegyzések

  1. Szia! Megkérdezhetem hol vetted? Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Biztos, hogy online rendeltem, de már nincs meg, honnan. Viszont nekem is Saguaro van.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Gárdonyi Géza: Isten rabjai

Szem