Elmebetegek

 Múlt héten volt talán hír, már nem emlékszem, a világnak melyik tájáról, hogy egy férfi bement egy óvodába, és több felnőttet és gyereket megölt egy késsel.

Ezek után kedden, amikor mentem a gyerekért, azzal fogadott az óvóbácsi, hogy a nap folyamán valamikor megpróbált bejutni az oviba egy idegen férfi késsel a kezében. Szerencsére nem sikerült neki, de hiába hívtak rendőrt, az ember elmenekült.

Ez kedden volt, azóta sem térünk magunkhoz teljesen. Szerdán nem vittük oviba Flórát, ma ünnepnap volt, azt meg nem tudjuk eldönteni, mi legyen holnap. Nem írnak az esetről semmilyen oldalon, így nem tudjuk, később elfogták-e ezt az alakot. Azt sem tudjuk, miért akart bemenni az oviba, miért pont ebbe, és így, hogy nem sikerült neki, megpróbálja-e máskor is. De ha nem fogják el, akkor mi a jó megoldás? Többet nem megy oviba a gyerek?

Nagyon szomorú, dühítő és ijesztő, hogy ennyi elmebeteg szaladgál szabadon szerte a nagyvilágban. Nagyon szomorúak vagyunk (Flóra nem, ő nem is tudja, mi történt, szerencsére).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai