Nyaralások

Mutatok néhány képet a nyárról, ha már így ősz lett. Jó gyorsan eljött. Mindjárt itt a karácsony. Durva.

Júniusban egy napot Kismartonban töltöttünk.

Július közepén voltunk Balatonberényben a családommal.


Egyesek sétáltak, mások aludtak.

Flóra már gyakorolta a lépegetést.

Ellátogattunk a Kányavári szigetre, a Kis-Balatonhoz.


Megnéztük az állatsimogatót is.

Egyesek ülhettek kosárhintán Zalaszabaron. Egy hónappal később a Várban már elsírták magukat ezek az egyesek, amikor egy ugyanilyenre felültette őket az anyukájuk. Na, hát, nem lehet mindig mindenhez kedve senkinek.

Kilátás Zalaszabarról.
Tomi családjával is nyaraltunk, Sümeg volt a bázis, és minden nap kirándultunk. Ez itt a Folly Arborétumban készült.
Szintén.

Augusztusban bevállaltuk Flórával a Stadtwanderweg 5 nevezetű túrát, ami Bécs 21. kerületének Stammersdorf részéből indul, és felvisz a Bisambergre. 10 km, szóval nem hosszú, és kibírta a hátam a gyerekhordozó hátizsákot, pedig tartottam tőle, hogy nem fogja. Flóra pont a kilátást aludta át.



Pesten is nyaraltunk, itt pl. elmentünk a Cirkuszba, és láttunk többek között kínai artistákat, akik nagyon durvák. Voltunk a Mesterségek Ünnepén is, ahol idén először nem készült kép, és szuvenírt sem választottunk anyuval. Csak úgy örültünk, hogy ott vagyunk :) És megnéztük az erzsébeti strandot is, amit még gyerekkoromban zártak be felújítás miatt, és most nyitottak meg. Mondjuk jó alapos felújítás lett, az tuti, érdemes ellátogatni oda.
Voltunk Hortobágyon rokonlátogatóban, csak ott minden képen felismerhetőek a szereplők. Hazafelé megálltunk a Jászberényi Állatkertben, ami nagyon szép hely, és vicces módon ez lett az egyik kedvenc képem.

De amúgy oroszlánok is vannak például.
Flóra többször is egyedül bandukolt, többnyire velünk ellentétes irányba :D Tanult is, kérésre azóta is megmutatja, mit csinál a nandut. Mindenkinek a képzeletére bízom, de annyit elárulhatok, hogy nagyon cuki :D
Kanga és Zsebibaba :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai