Mobil

Nagyon esélyes, hogy hamarosan lesz új telefonom. Ezt abból gyanítom, hogy lassan teljesen elveszítem a türelmemet a jelenlegivel szemben. Nagyon jó kis mobil lenne ez, ha lenne neki belső memóriája, vagy legalább engedélyezné nagy kegyesen, hogy azt tegyek át az SD-kártyára, amit csak szeretnék. Az benne a legidegesítőbb, hogy nem enged appokat letölteni. Kétféle viccet tud, ezeket felváltva adja elő. Alaphelyzet, hogy van kb. 220 MB szabad helyem, és a letöltendő appok 20-85 MB között mozognak.
1. Letörlök egy appot, hogy egy másik felférjen, aztán megállapítom, hogy az újonnan letöltött gagyi, letörlöm, megpróbálom visszatenni a régit, és közli, hogy insufficient storage.
2. Közli, hogy insufficient storage, mutatja, hogy kell neki még 50 MB, felsorolja, miket javasol törlése, mondom, oké, akkor repüljön az egyetlen sok helyet foglaló app, a Skype, ami ugyan hiányozni fog, de hát valamit valamiért, szóval felszabadítok 250 MB-ot, és akkor az újabb letöltési kísérletnél közli, hogy insufficient storage.

Többször éreztem már rá ingerenciát, hogy falhoz/földhöz vágjam, esetleg kihajítsam az ablakon, de eddig még nem tettem ilyesmit. Viszont már nézegetem a telefonokat, és nagy tanulság, hogy a következőnek nem 2 GB lesz a memóriája, hanem mondjuk 16. (Nem merek belegondolni, hogy akkor is ugyanezt fogja játszani kb. öt letöltött app után.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai