Lánybúcsú

A barátnőim (nagy része*) anyuval kiegészülve szerveztek nekem ma estére lánybúcsút. Szerintem tökéletes lett. Tök jó játékok voltak, a hangulat is jó volt, volt saját koronám, kitűzőm (anyu horgolta), fátylam meg vállon átvetős szalagom, és semmi kínosat nem kellett csinálni. Utólag megállapították, hogy az utca emberéhez odaballagós kihívásnál akár több aláírás összegyűjtését is feltételnek szabhatták volna, mert így, hogy ötöt kértek, és a belvárosban volt a buli, kb. fél perc alatt teljesítettem a feladatot. Ja, és voltak lufik is, azt a kettőt, ami a "trónomon" volt, ott is hagyom, amíg le nem eresztenek. Eredetileg egyébként a lépcsőházban voltak, a korlátra kötözve, de mikor hazaértünk anyuval (mert ő "vitt el" itthonról két órára, hogy a lányok készülődhessenek), felhozták őket a lakásba.

Annyira figyeltek minden részletre, teljesen meghatódtam. Még a kaja is olyan volt, amit én is szívesen eszem, a rágcsálnivalók is gluténmentesek pl., a szendvicsek is... Hát szóval hűha!

Mivel megint nem tudom, más mennyire örülne annak, ha kikerülne a fényképe a blogra, ezért a többiekről nem pakolok fel semmit, csak egy-két olyat osztok meg, amin vagy én vagyok, vagy a dekoráció. Köszönöm a képeket, Eszti :)

 Plusz öröm, aminek a lánybúcsúhoz nem sok köze van, de szeretném megosztani: lett boleróm és pótcipőm is, úgyhogy a hacukám ezennel teljes, már semmit sem kell beszereznem :) Nagy megkönnyebbülés.

*Aki nem pesti, illetve nem lakik nagyon közel Pesthez, azt nem hívtam el, mert úgy voltam vele, elég macera lesz Sümegre elbumlizni a kedvemért, két ekkora utazást azért nem kérek senkitől.

Ez volt az óraterv, jól jött a flipchartom :D


Ez volt az asztal, hát nagyon nem semmi, nagyon komolyan kitettek magukért a lányok.

A trón, a kitűző, a lufik, és lehet, hogy már a fátyol is, csak nem látszik.

  
A koronát azért kaptam, mert kilenc emberből hatnak kitaláltam a gyerekkori szerelmét. 

Ez volt az egyik feladat, 25 szerelmespár férfi és női tagját kellett párosítani. Ezt is nagyon élveztem, tök jól is ment, mindössze Mr. Darcyra akartam rátukmálni Eleanort, mert csak arra emlékeztem, hogy E-vel kezdődik a lány neve, de aztán megláttam Franklint, és rájöttem, hogy ők Roosevelték, Mr. Darcynak meg Elizabeth a párja.

Megjegyzések

  1. <3

    Ez a trón, és azok a kaják!! (Mr. Darcyhoz nyugodtan párosíthatsz Adélt is :P ;))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai