Vőfélyt keresünk

Egyelőre nem találtunk, illetve van valaki, aki talán jövő héttől már a vőfélyünk lesz. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy Tomi tegnap felhívott valakit, akinek a számát egy másik vőfélytől kaptuk, és az illető arra a kérdésre, hogy ráér-e az esküvőnk napján, teljes lelkifröccsöt adott elő arról, hogy nem februárban kell nyár eleji esküvőre vőfélyt keresni, hanem minimum az esküvő előtt egy évvel, de nála például már a 2018. szeptemberi időpontokat foglalják, és különben is, nem fogunk már találni senkit, vagy ha mégis, az olyan is lesz. Elég fáradt voltam tegnap, mire hazaértem, úgyhogy ezen megfelelő mértékben ki is akadtam. Ha velem hozta volna össze a sors, biztos megmondtam volna neki, hogy nem a véleményét kérdeztem, nem is hegyibeszédre vagyok kíváncsi, mindössze arra válaszoljon, ráér-e a kérdéses napon, mégpedig igennel vagy nemmel, aztán köszönjünk el egymástól. Amúgy egy éve még fogalmunk sem volt róla, hogy idén összeházasodunk, viszont nem hiszem, hogy nagyon kevés párnál lett volna Valentin-napon a lánykérés úgy, hogy még az idén meglesz az esküvő is, na és ők is fognak találni minden szükséges szolgáltatóból megfelelőt, szóval tényleg el lehet dugulni.

Mennyire nehezen viselem a kéretlenül okoskodókat, te jó ég.

Megjegyzések

  1. Hát az én állam is leesik idöröl idöre, mikor emberek másfél évvel az idöpont elött már nekiállnak esküvöt szervezni, illetve a nekem tetszö helyszínen már csak október közepi HÈTKÖZNAPRA van szabad hely...Èn azért bízom benne, hogy így is lesz "olyan" (ha nem olyanabb :)), mint a hosszan készülöké....:) :) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ezt is mondta, hogy tegyük át hétköznapra, úgy még van egy kevés esélyünk :D

      Biztos lehetsz benne, hogy lesz helyszín is, szolgáltató is, és minden olyan lesz, vagy még olyanabb, mint annak, aki rászán egy évet a készülődésre. Én biztos megbolondulnék, ha egy teljes évig tartana a szervezés. Amúgy nálunk a helyszín pl. nem lesz tökéletes, mert limitált választékból kellett dolgozni, de akkor is jó lesz, és reméljük, hogy a hangulat is.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai