Van időpontunk

OMG! OMG! OMG! Most már lehetne visszaszámolni, ha szeretnék még több stresszt az életembe! De nem szeretnék, ezért nem lesz visszaszámláló a blog oldalsávján sem, legalábbis egyelőre azt hiszem. Nagyon szuper, a három legfontosabb helynek jó lesz az a nap, a többi meg már eggyel kevésbé fontos (de azért nagyon, szóval lehet tovább izgulni, hogy minden legyen).

Hogy ez milyen izgalmas! Valamiért mindig úgy képzeltem, hogy a lánykérés meg az esküvő és az előtte lévő néhány nap izgalmas, de hát tévedtem. Még négy hónap és egy nap van (see what I did there?), és már most mennyire az!

Megjegyzések

  1. Jaj,annyira jóóó! :) Ès nagyon ügyesek vagytok a szervezésben!;) Tominak meg üzenem, hogy nyugodtan mondjon nemet a munkahelyén és vasárnap menjetek el színházba! Puszi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, köszönjük, bár a héten igazából Tomi volt ügyes, ő van Sümegen, úgyhogy neki telt azzal három napja, hogy csúszkált dombról le, dombra fel, és kergette a három fontos helyszín képviselőit hol személyesen, hol telefonon. Szóval le a kalappal előtte.

      A munkahelyes bejegyzés alá mindjárt teszek frissítést, mert ma reggel írt neki a főnöke, hogy megoldotta, mégsem kell előbb visszamenni.

      Törlés
    2. Na, hát ez szuper hír! :) Lesz pár napokotok együtt, örülök! Remélem a kedved is ennek megfelelö most. ;)

      Törlés
    3. Igen, és bízom benne, hogy suli után is ilyen lesz :D Igyekezni fogok.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai