Erről jut eszembe

Szakmai sikert értem el vasárnap - az egyik kolléganő megdicsért, azt mondta, csak J. tudja olyan szépen felhúzni a lepedőt az ágyra, mint én, a többieké mind csúnya.

Valahol azért tragikomikus ez.

Megjegyzések

  1. Lehet, hogy holnap már felmoshatod a főnök irodáját is... ;)

    Viccelek, nyilván. Az előző poaztodra is itt reagálnék: mikor kérdik, hogy ha úgyis itt lakom, akkor minek járok haza dolgozni.

    Az egyik indok, hogy csak angolul beszélek (azt is egyre kopottabban), de a valódi ok, hogy lábtörlő itt minden magyar. Angliában is ez volt. Van akinek jó, van akinek nem.

    A szakmában dolgozásról meg annyit, hogy rögtön a papír után kaptam volna állást, ha hajlandó vagyok kifeküdni a dolgot. Jó, hogy nem tettem, most duplaannyit keresek, és csípem a csajt, aki a tükörből visszanéz rám.

    Szóval, fel a fejjel Kedves, tarts ki ameddig ki kell tartani, biztos vagyok benne, hogy amint eljön az ideje, a legjobbat fogod lépni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, drága vagy :)

      Hát, az biztos, hogy nem könnyű munkát találni, ha az ember kicsit szerencsétlenül választ szakmát, például tanárnak megy. És igen, a nyelv is durván tudja akadályozni az előrejutást. Tök jó, hogy te megtaláltad, hogyan a legjobb neked, és működik is a dolog :)

      Amúgy ha már előrelépés... Az is vasárnap történt, hogy az egyik lány megkérdezte, nem mondta-e még a főnök, hogy a szobákban már a fürdőszobát is csinálhatom. Ugyanis előléptetésnek, elismerésnek számít, ha valaki már azt is csinálhatja, mert akkor már tud egyedül dolgozni, vagyis többet ér, mint az, aki csak ágyat vet meg port töröl. Tehát előléptetés, hogy az ember már vécét is pucolhat. Azért ez se semmi.

      Törlés
  2. És pont most tervezed majd otthagyni a hotelt, amikor üstökösként ível felfelé a szobalányi karriered? :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai