Rövidek

Ma van Ibolya néni születésnapja. Még mindig csak 59 éves lenne, de idén lesz 8 éve, hogy meghalt. Nagyon durva ez már önmagában is, azzal együtt meg pláne, hogy mennyire rohan az idő.

Nem lehet a Vörösmarty téren a Könyvhét, úgy döntöttek az okosok. Mert a Vörösmarty téren rendnek kell lenni. Hogy hosszú évtizedek óta mindig ott volt a Könyvhét, és még sosem lett tőle rendetlenség, az nem szempont. Kell parkolónak, punktum. Az a Vörösmarty tér, ami szintén évtizedek óta autómentes övezet. Parkolónak, azt érted? A logikád ne keresd, nincs.Vagy akár... ész, hová mész?

Krisznél mindig jó az edzés, ez ma sem volt másként. Jólesett, hogy örült nekem ő is, és örültek a lányok is. Én is nekik. Három nap alatt szerintem most már egész tisztességes izomlázat hoztam össze magamnak, de ez majd holnap vagy holnapután kiderül. K. Andi egyébként tegnap bűnbe vitt - megismertetett a haskerékkel, és akkor most nekem is kell egy ilyen. Remélem, holnapra átvehetővé válik, és akkor itthon, az előszobában tudok vele gurulászni a hétvégén, hogy lássam a tükörben a helyes testtartást, mert akkor utána tükör nélkül is fogom érezni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai