Poén

Alkalmazást fejleszt a MÁV, ezért most nem tud családoknak egymás mellé szóló helyjegyeket kiadni. Amikor múlt héten jöttem haza vonattal, fura is volt, hogy amint felbukkant a kalauz, a szomszédos négyesben ülő egyik hölgy felpattant, és mondta, hogy ő odamenne a gyerekekhez, akik két kocsival arrébb utaznak. Kalauz döbbenten: "Két kocsival arrébb?" Anyuka: "Oda kaptak jegyet." Azt gondoltam, ez csak valami különleges eset lehet. De nem. A MÁV megint hasít :) Profik gyülekezete van náluk is.

Megjegyzések

  1. Eddig sem tudtak soha egymás mellé helyjegyet adni, csak ha véletlenül pont úgy sikerült (volt, hogy vettem Briósnak is, azért tudom). Engem meg még az is idegesít, hogy nem lehet NEM asztalhoz kérni, hanem ahogy esik, úgy puffan, márpedig az asztalnál nem fér el a kutyatáska a lábamnál. OEBB-n meg kiválaszthatom a kedvenc ülőhelyemet, ez a különbség :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nekem is fura, hogy sorsolja a rendszer az ülőhelyet, nem te választhatod, de azt gondoltam, eddig az egyszerre vásárolt jegyeknél egymás mellé osztott. Mondjuk, én pont örültem, amikor véletlenül asztalhoz rakott hazafelé, mert ott tudtam fordítani. De hát nem mindenkinél ugyanazok a szempontok, azért is jobb, ha te választasz, mint az osztrákoknál.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai