Történések

Leadtam az egyik könyvet, és úgy néz ki, kapok helyette két másikat. Ezeket nem párhuzamosan kell majd csinálni, mert egy történet első és második részéről van szó, viszont ez azt jelentené, hogy a következő kb. fél évre megvannak a fordítási munkák, ami azért elég jó. Nem 100% még, mert csak akkor az, amikor már a kezemben / a Kindle-ön tartom a könyveket, de azért esélyes.

Bezár a Bookstation. Tök szomorú, mert nagyon jó üzlet. Hatalmas árukészletük volt mindig, nagyon szerettem hozzájuk járni, meg az oldalukról rendelgetni. Ők voltak azok, akik iszonyú jófej módon berendelték nekem Angliából A farm, ahol élünk első öt részét, mert itthon nem volt kapható, és én írtam nekik, meg tudnák-e szerezni. 2003-ban nyitottak, én úgy 2006-2007 környékén akadtam rájuk, amikor kellett Paul Austertől a Timbuktu egy szemináriumra. Azért a könyvért még a Keletihez mentem, később költöztek a Nyugati mellé egy tök kellemes üzlethelyiségbe. Sajnálom őket :( Azért nem zárják be teljesen a bazárt, online megmaradnak, és egy antikváriumban lehet majd átvenni a könyveiket, de azért nagy kár értük, megérdemelnék, hogy továbbra is legyen saját üzletük.

Írtam egy önéletrajzot, amivel állásokra fogok jelentkezgetni. Kicsit szégyellem magam, de hát a szükség nagy úr. Még azon töprengek egy kicsit, csináljak-e egy másikat, amiből kiderül, hogy hatéves koromig Angliában éltem, mert az anyukám brit, és a továbbiakban is kétnyelvű közegben nőttem fel, de ezt még nem mertem meglépni. Höhö.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai