Jó dolgok

- Megjött a CELTA-bizonyítványom! Apu átvette és beszkennelte nekem, úgyhogy mostantól ezt is lehet küldözgetni iskoláknak. Az oktatók nagyon szépeket írtak rólam, örülök neki, és a Pass B-m is megmaradt a cambridge-i ellenőrzés során. (Ja, merthogy van maga a bizonyítvány, meg van egy szöveges értékelés.)

- Megjött a szerződésem, így most már 98%-ig biztos vagyok benne, hogy meg fog jelenni az a könyv, amiről még mindig nem mondok semmit, mert ilyenkor derül ki, hogy nem gyengén babonás vagyok. De ha megjelenik, megmutatom, megígérem.

- Úgy néz ki, lett mellékállásom. Ha minden jól megy, egy kiszabadulós játékban lehetek majd játékmester. A játék maga nagyon komoly, leesett az állam, hogy milyen kreatív/elszánt/szorgalmas emberek vannak.

- Lett osztrák bankszámlám. Tök büszke voltam magamra, hogy végig folyékonyan, hiba nélkül kommunikáltam az ügyintézővel. Azt hiszem, ezen a meglepődés részen kellene már túllépni, és akkor lennék egészen magabiztos németül is.

- Találtam cuki húsvéti díszeket (nem vettem, illetve de, egyet, az majd ajándék lesz) a Libróban.

- Találtam cuki boltot a környéken, Tiger a neve, és nagyon olcsón árulnak gyönyörű dolgokat.

- Hétfőn utazom, és eléggé várnak.

Ezek a dolgok tegnap meg ma történtek. A hétfői utazás miatt amúgy most már úgy izgulok, hogy hullámvasutazik a gyomrom is, meg minden bajom van, de szerencsére ez a megérkezés pillanatában el fog múlni. Az a lényeg, hogy jól sikerüljön az út.

Ma egyébként extrém sok jó cikket/képet láttam, és az egyik legviccesebbet meg is mutatom.


Meg akkor már megmutatom azt is, amin tegnap sírva röhögtem. (Háttértörténet: megnéztem egy évadot a Trónok harcából, nem tetszett, de azért kedvenc szereplőm lett, mégpedig Tyrion, ezért őt követem a Facebookon, és máig jókat szórakozom a megosztásokon.)



Megjegyzések

  1. de jó végre jó híreket olvasni!!! :) és a Tiger nagy kedvencem, tavaly november körül nyitott az első boltjuk itthon a Váci utcában, korábban Spanyolországban találkoztam vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Utóbb gyanút fogtam, hogy esetleg ez az az üzlet, aminek a nevére nem emlékszem, de ajánlottad, és azóta is sokszor eszembe jut, hogy el kéne látogatni miatta a Váci utcába. Aztán utánanéztem, és tényleg, meg most pluszban is megerősítetted. Pénteken már mindenképp megnézem a pestit is :)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai