Készülődöm

Arra jöttem rá, hogy lassan össze kéne írni, mit akarok kivinni Bécsbe, és el kéne kezdeni pakolni. Illetve hát nem is lassan, hanem mondjuk holnap, és pénteken/szombaton be is kell szerezni mindent, mert vasárnap vagy hétfőn megyek. (A lelkem mélyén persze tudom, hogy hétfőn.) Kicsit izgulok amiatt, hogy a lakótársnőm nincs jó hangulatban, és az nekem sem lesz jó, de próbálok nem gondolni erre.

Még nem sikerült teljesen felfogni, hogy mindjárt visszamegyek, ma pl. vettem 2 liter tejet, mert olcsó volt, és csak utóbb kaptam észbe, hogy hétfő reggelig max. egy litert fogok meginni kakaó formájában, de az sem biztos, mert kakaóport simán nem vettem, szóval holnap reggel nem tudok inni (mi lesz velem?!). Mindegy, majd kiviszem magammal a másik dobozt, vagy itthon hagyom, és örülök, hogy van tej, amikor hazajövök. Az első pár hétvégén mindig haza fogok jönni, ami elég vicces meg fárasztó lesz, de hát így alakult, pontosabban így alakítottam. Az első hétvégén teljesítménytúra lesz, a másodikon kozmetikus, a harmadikon hótalpas túra, és az tulajdonképpen nem is itthon lesz, hanem Szlovákiában, de itthonról kell indulni.

Csütörtökön már megint utoljára megyek Kriszhez edzésre. "Nemszeretem" érzés ez, de lassan biztos megszokom, olyan sokszor voltam már utoljára.

Zene.

Felix Jaehn - Ain't Nobody (Loves Me Better)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai