Gondolat

Lehet, hogy részben az is a bajom, hogy kezd sok lenni a tél. Én nagyon szeretem a telet, ezért ez egy eléggé meglepő gondolat, de azért az is igaz, hogy a tél hó nélkül csak kegyetlen hideg, főleg az utóbbi napokban. Szóval lehet, hogy ha majd melegszik az idő, kinyílnak a virágok, kizöldülnek a fák, akkor jobb lesz. Meg az is lehet, hogy nem, mert pl. emlékszem olyan korábbi évre (nem is egyre, höhö), amikor egyedül voltam tavasszal, és az is pont olyan nyomasztó volt, mint ugyanez télen. Amúgy meg ezen a télen még kétszer reménykedem nagy hóban, biztos attól is jobb lesz legalább azon a két napon.

De lehet, hogy tényleg már egy biztos munka is sokat dobna a lelkiállapotomon. Vagy ha megint visszatérnék ahhoz, hogy nem tudok hírekkel foglalkozni. Vagy nem tudom. De jó lenne csinálni magammal valamit.

Megjegyzések

  1. Szerintem a tavasz és a nyár a legrosszabb egyedül. Olyankor mindenki zsizseg, programokat szervez, andalog, bulizik. Én meg irigykedek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igazad van. Hmm... De valahogy tavasszal meg nyáron jobban tudok reménykedni benne, hogy majd végre lesz valami. Ez különösen azért vicces, mert az elmúlt 3 év eleinte kapcsolatnak tűnő izéinek többsége ősszel kezdődött.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai