Haladok

Befejeztem az egyik könyvet :) Juhú! A másikból még 20 A4-es oldal van, azt vagy meg tudom csinálni holnap, vagy marad egy kicsi holnaputánra is. Így végül egy vagy két nappal végzek később, mint ahogy számoltam, de több volt a kihagyás, mint eredetileg gondoltam. Aztán péntektől vagy vasárnaptól indul az újraolvasás. Az első. Kíváncsi leszek, milyen tempóban tudok majd haladni, és mennyire kell sokat alakítani a szövegeken.

Ma sem voltam korizni, mert nyomi vagyok. Tök hülyeség. Otthon simán kimegyek a Műjégre egyedül, erre itt meg nem bírtam rávenni magam, mert tök magányos érzés volt belegondolni, hogy most egyedül elmegyek odáig, és ott egyedül csúszkálok. De holnap estére már nagyon tervezem. Főleg úgy, hogy ma alaposabban utánanéztem a dolgoknak, és kiderült, hogy ha 9 után megyek, akkor 3 euró. Én meg egyelőre egy óránál többet úgysem akarnék korizni, és pénteken még nem kell korán kelnem, szóval holnap megléphetem a késői korizást.

Egyéb hírek.

Tegnap nagyon fura randin voltam. Az maradt meg legjobban, hogy 1. többször félbeszakított a pasi, és később sem mondta, hogy bocs, ott tartottál, hogy..., 2. a végén be kellett menni egy csokiboltba, ahol hosszú percekig játszottuk, hogy szerinte válasszak csokit, de szerintem meg nem eszem csokit, csak 60-90%-osat, és a csokiboltban jobbára nem ilyeneket árulnak, valamint pont nem kívánom a csokit, de szerinte válasszak, de szerintem meg nem eszem csokit, és így tovább. De most miért, attól félek, hogy egy csokitól megnő a fenekem? Erre így elkerekedett a szemem, hogy vajon mennyire nézhet idiótának. Nem, nem félek ettől, viszont nem kis önfegyelem kellett hozzá, hogy lejöjjek a napi nem kevés csokiról, és ha már így összejött, akkor nem teszek kivételeket "csak úgy", mert akkor hirtelen azon kapom magam, hogy megint nem kevés csokit eszem minden nap. Szerintem kb. 10 percig tartott ez a győzködés, egy ponton azzal is fenyegetett, hogy akkor kidobja a kukába a csokit, amit vett. Elég nagy marhaság lenne, amikor 3,5 euróért mérik 10 dekáját, de oké. Úgy belegondoltam, hogy aki az első randin ilyen piszlicsáré ügyben is ilyen erőszakos, attól mit lehet várni komolyabb kérdésekben. Jajistenem.

Nevena tegnap mondta, hogy tegnap este hazautazik Szerbiába, és majd jövő héten jön. Úgyhogy most enyém a lakás. Lehet, hogy ma este ennek örömére kádban elmerülős fürdést rendezek, nem csak sima zuhanyzást.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai