Szenteste

Anyuéknál, idén harmadszor. (Az azelőtti nagyon sok után, persze.) Halászlé, borleves, töltött káposzta, krumplisaláta (nem a majonézes), töltött karaj, sült hal, mézes zserbó, bejgli, pogácsa, azt hiszem, nem hagytam ki semmit. Csoda, hogy még élünk. Az viszont nem csoda, hogy a két ünnep között mindig olyan jólesik a sima, mindenféle flikkflakkot nélkülöző saláta :D Ja, és anyuval együtt feldíszítettük a fát, aztán jött a Jézuska, és szépen csilingelt a csengővel, ahogy gyerekkoromban szokta. Egy csomó csodaszép és csodajó dolgot hozott. Csatot a hajamba, könyvet (hazafelé elolvastam az előszót, nagyon vicces volt, szóval a jelek szerint jól fogok mulatni olvasás közben, igaz, már csak jövőre), és kaptam egy szuper fényképezőgépet is, ami mindenféle extrákat tud, és szépen fotóz sötétben is. Remélem, a kis gépem nem haragszik - nagyon szeretek vele fényképezni, nagyon jó kis gép, de vágytam már egy eggyel komolyabbra, és a Jézuska meghallotta ezt a gondolatot. (Meg olvas blogot, höhö.)

Tegnap esti Mikulás-gyár

Saját készítésű szaloncukor - Blankával gyártottuk, és Livi ötletét lenyúlva csomagolópapírba tekertem őket

Ez az idei karácsonyfám. Aki ügyesen figyel, esetleg megláthatja a snoopys gömböt ❤, de majd úgyis körbefényképezem holnap a kedvenc részleteimet itt is meg otthon is.

Karácsonyfa a szüleimnél

Meg karácsonyi asztal

Az a hóember például kedvenc

Mostanában tetszenek a rólam készült képek. Nem mind, de egész sok. Itt például bontogatok.

És itt már van szép, új fényképezőgépem

Elvan a gyerek, ha játszik

Hóemberpolc anyuéknál :)

Amúgy nemcsak a pirossal játszottunk, hanem mindegyik színnel, de a pirosak tetszenek legjobban. Majd holnap még játszom, és mutatok más színeket is.


Tényleg. Megígérem.

És megérkezett a Moly-Jézuska is. Öööö, Moly-angyalka. Már november 28-án megérkezett Andi kezébe, aztán múlt héten hozzám, de erős vagyok, és csak ma este bontottam. A Moly-karácsony különösen jó ötlet egyedül élő molyok számára, nekem például azért, mert így nem úgy jövök haza anyuéktól, hogy jaj, egyedül vagyok, hanem úgy, hogy juj, vajon mit hozott a Moly-angyalka. (Nem mintha kötelező lenne hazajönni, mindig mondják anyuék, hogy aludjak náluk, de én mindig hazajövök, mert fontos, hogy itthon is legyen karácsony.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai