Egy kis nyafi

1. Voltam korizni, és bár tök hamar belejöttem, és tök ügyesen megcsináltam 15 kört, a 9. kör végén valamilyen ismeretlen okból kifolyólag (nem botlottam meg semmiben, nem láttam a kori alatt semmi nem jégszerűt, stb.) akkorát estem, mint az ólajtó, és jó alaposan odacsaptam a jobb térdemet, ami most nagyon-nagyon fáj.

2. Az esemény kudarcba fulladt, és most azt gyanítom, hogy _tényleg_ egyedül fogok megöregedni. Az élet kva nehéz. És már nagyon unom ezt, de tényleg nagyon-nagyon. És nem is értem, miért kapom.

Amúgy meg mindjárt karácsony, akkor majd biztos jó lesz.

Megjegyzések

  1. Sajnálom, mindkettőt. Én tuti nem fogok egyedül megöregedni; lesz macskám. :-(:-(

    VálaszTörlés
  2. ó, sajnálom :( De ahogy többször mondtam, neked az öregség még messze van és előbb-utóbb jönni fog valaki olyan, akire vársz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aranyos vagy, köszönöm. Kicsit nehéz elhinni, miután ez a srác kb. a tökéletes pasi, csak éppen nem vonz, aki meg vonz, azt meg nem érdeklem. Különösen szép ez így karácsonykor, jó kis hangulatcsináló (nem).

      Törlés
    2. Ha nem vonz, akkor mégsem ő a tökéletes pasi a számodra. Fel a fejjel, jövőre keresünk neked valami fess Hanslit vagy Jürgent, szigorúan kantáros, bőr rövidgatyában ;)

      Törlés
    3. Hehe, nagyon jól hangzik :) Azért nem lenne baj, ha magyar lenne, de tudom, ne válogassak, örüljek, ha nem minden karácsonykor leszek pár nélkül.

      Törlés
  3. én a kutyára szavazok!! :) kutyával amúgy átlagosan 10 új emberrel beszélget az ember séta közben, van ám sok fiú is... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ilyesmire is gondoltam, de már akkor sem lett soha semmi, amikor egyedülállóként sétáltattam Marcit. De köszönöm a biztatást, és megígérem, hogy gyorsan összerántom magam, nem akarok sokáig szomorkodni. Most kicsit úgy érzem, idén én lettem a Grincs, de remélem, ez holnapig még elmúlik. Addig meg mosolyoghatok/bosszankodhatok azon, hogy két napja ülök 3-4 órányi takarítani valón, és nincs motivációm megcsinálni, ezért nem haladok semerre, miközben holnap már ünnep, ezért ma este már karácsonyi filmeket kéne nézni, és ajándékokat kéne csomagolni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai