Hosszas görcsölés után

végre megérkezett az összeg kb. harmada. Azé az összegé, amit augusztus óta várok. Szólt az illető, hogy nálam a lé (ékezet nélkül, először nem is értettem, aztán amikor megnéztem az online bankot, megértettem), majd kérdés: "Jobb?" Sokkal. Ráadásul a fizetésem egy része is megérkezett. Remélem, a másik része majd jön december 10-én (mert az utolsó hetem már novemberre esett).

Most azért tényleg jobb, kicsit elmúlt belőlem a rémület, az látszik most, hogy vissza fogok tudni jönni januárban, és meg is tudok lenni az első fizetésig.

Juhú!

Megjegyzések

  1. uhh, kicsit cinikusnak érzem ezt a "Jobb?" kérdést. Kicsit elküldtem volna a delikvenst a francba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én is úgy éreztem, hogy kissé cinikus, de én ezt sem bánom már, nem is reagáltam rá. Csak adja vissza a pénzemet. Ha nem lenne még ennyire elegem, biztos nem hagytam volna szó nélkül :)

      Törlés
  2. Hát igen, ez a Jobb? nálam is kiverte volna a biztosítékot...De annak azért tényleg őszintén örülök, hogy kezdi fizetgetni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Amúgy lehet, hogy azzal váltottam ezt ki belőle, hogy ma különösen sokat és hosszan hisztiztem, miután pont egy hete megint befizetett egy összeget (ez volt a harmadik eset, és ha abból indulok ki, mikor mit mondott, most már kb. kétszer annyi pénznek kellene a számlámon lenni, mint amivel tartozik), és még mindig nem érkezett meg. Erre elment gyorsan a bankba, és befizetett egy negyedik, még kisebb összeget. Ez legalább ideért, és valamivel több, mint a teljes hiányzó összeg harmada.

      Törlés
  3. De jó, végre! Ráadásul így a kevésbé szívem csücske januárt is lesz miért várni, ha akkor visszajössz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juhú! :) Visszajövök, nagyon szeretnék. A szobámat is úgy hirdetem, hogy november 21-től január 21-ig lehet benne lakni. Aztán ha előbb is visszajöhetek, mert úgy lesz munka, hát beköltözöm egy hostelbe - van olyan, ahol pont annyit kell fizetni napokra lebontva, mint a szobáért, és azért egy-két hetet simán tudok hostelben lakni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai