Nem írt

Amikor hazament hétvégére, utána mindig kedden írt. Most én mentem haza hétvégére, de azt már lebokszoltuk (kimondatlanul), hogy ő szeret előbb írni. Most kedd van. Nem írt. Persze kérdés, hogy írjak-e én, de hát tényleg elég egyértelműen jelezte, hogy ő szeretné meghatározni az ismerkedés tempóját. Aztán meg maradjon már valami büszkeségem is - hogy néz az ki, ha ő leírt, én meg írok, hogy akkor ezen a héten van-e kedve hétvégi programhoz.

Mindent összevetve ez a mai egy igazán szar nap volt. Jó, hogy mindjárt vége.

Megjegyzések

  1. :( nem jó jel, ha már az ismerkedés elején sem lelkes. nem baj, inkább most derüljön ki. fel a fejjel! erről a szörnyű munkahelyről pedig minél hamarabb lépj le szerintem. :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom eldönteni, hogy nem lelkes, vagy csak nem akar sietni, és/vagy ez valami szabályrendszer, amit nem értek. Nem vagyok biztos benne, hogy ő nem írt, lehet, hogy én nem írtam. Nem tudom. Azt sem tudom, írjak-e.

      A munkahelyen pénteken vagy vasárnap felmondok, ezt megígértem magamnak :) És köszönöm a támogatást :)

      Törlés
  2. Sajnálom, hogy így alakult, de nem vagyok meglepve :( Szerintem ne írj neki, bármilyen nehéz is megállni és bármennyire is kíváncsi vagy a magyarázatra. A munkahelyen meg jó lenne, ha már pénteken felmondanál, akkor hétvégén biztosan tudnánk találkozni :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, fogalmaztam egy olyan üzenetet, hogy akkor sem égő elküldenem, ha esetleg ő nem írt.

      Hihi :D A munkahelyen persze nem kaptam meg a szombatot, helyette a pénteket adták ki szabadnapnak. Ez egyrészt nem olyan nagy gáz, mert így lehet, hogy be tudom fejezni a tanulmányt időre (vasárnap kell leadnom, és előtte még el szeretném küldeni a témavezetőmnek is, hogy okézza le), másrészt viszont no go, hogy heti egy szabadnapom legyen, és az se hétvégén. Viszont ha most még ledolgozom a hétvégét (ezt még nem találtam ki), akkor is szabad a szombat és a vasárnap estém is :) (Hacsak ki nem találják, hogy este menjek, mely esetben a délelőttöm szabad.)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai