Ügyfélszolgálat

Az a problémám, hogy rendeltem valamit, de fizetésnél behúzta az oldal a címemet PayPalről, és hát nekem jobb lenne, ha inkább Bécsben találna meg a holmi, és nem Pesten. Megpróbáltam átírni a címet, ment is, csak az országot nem lehet átállítani. Legördülő menü lenne, de nem gördül le, belekattintani sem lehet. Írtam üzenetet az ügyfélszolgálatnak, hogy ez a gondom, mindent át tudtam írni, utcanevet, irányítószámot, stb., de az országok legördülő menüje nem kattintható, így nem tudom beállítani Ausztriát, meg lehet-e oldani valahogy ezt a problémát.

Válasz: "Lépjen be az oldalra, kattintson a 'Profilom' gombra, kattintson a 'Szállítási cím megváltoztatása' menüpontra, majd írja át a címet! Ha problémába ütközne, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!"

Én meg így nézek, hogy wtf. Gondolom, template-ekkel dolgoznak, aztán nem sikerült különösebben nagy figyelmet fordítani a levelemre, és megkaptam a cím szerint (Changing my address) nekem való template-et. Még gondolkodom, nekifussak-e a kérdésnek még egyszer, vagy felesleges :D

Megjegyzések

  1. nem lehet országot cserélni paypal esetén. Nyithatsz ausztriára érvényes paypal kontót (amit osszeköthetsz osztrák bankszámlával és nyilván osztrák cimmel) Ha a paypal kontó ellenőrzésére kerül a sor, kérhetnek valami "cím" bizonyító papírokat is (ausztriára érvényest) de ez általában csak nagyobb összegek esetén történik meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt értem, viszont én nem a PayPalnél akartam címet cserélni, hanem ezen a vásárlós oldalon, ami viszont kimásolta a címemet a PayPalről, mert azzal fizettem. Úgy értem, Máltán sokszor fizettem a magyar PayPalemmel, csak azok az oldalak nem másolták a címet, hanem nekem kellett bepötyögni, és nem volt bajuk azzal, hogy én máltai címet adtam meg.

      Törlés
  2. az attól függ, hogy a cég hogyan használja a paypalt. A paypalon levő címet használva kevesebb a hamis tranzakciók lehetősége (paypal gyakran kéri az azonosság igazolását). Nagyon sok cég használja a paypal címet amúgy.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, ez új infó, köszi :) Ilyennel még nem találkoztam. Hát, mindegy, mire válaszoltak, már el is küldték a cuccot a gagyi címre, ahol valószínűleg tökre nem fog megtalálni az áru. Kíváncsi leszek, mi fog most történni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai