Társkereső

Alaphelyzet, hogy egyedül lenni annyira nem jó. Bonyolítja a dolgot, hogy egyedül lenni annyira nem is rossz, főleg a legutóbbi élmény után, ami azért elég sokkolóra sikerült. Kérdés: akarjak párt vagy ne akarjak? Jobb lenne, ha lenne valaki, vagy rosszabb? Kell ez nekem? Most kell nekem? Majd csak később? Vagy sosem?

Nagyjából félóránként változik, éppen melyik kérdésre igen a válaszom, bár amikor a youtube-on a zene előtti kötelezően végignézendő (! [nyád]) reklámban egy ovulációs tesztet ajánlgatnak azzal a szöveggel, hogy essek teherbe olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet, mindenképp megborul bennem valami egy kicsit.

És akkor mit csinálok? Hát regisztrálok egy társkereső oldalra, amit egy máltai ismerősöm ajánlott, miután ő egy tök jófej pasit ismert ott meg. Igaz, a kapcsolatig nem jutottak el, de a pasival én is találkoztam, mert egy traccspartira elhozta őt a lány, és tiszta lelkes lettem, hogy akár ilyeneket is lehet találni, ha az ember kitartó. Na, hát szóval lett nekem is profilom ezen az oldalon. Első meglepi: azt nem lehet ám beállítani, hogy csak otthonról meg innen írhassanak pasik, nem-nem. Azt lehet beállítani, hogy Nyugat- meg Kelet-Európából, valamint Afrikából, Ázsiából és az USA-ból kérek-e üzeneteket. Oké. Akkor Kelet-Európából meg Nyugat-Európából kérek. Kapok is Macedóniából, Albániából, Írországból, Nagy-Britanniából meg Izlandról egy csomó üzenetet. Köszi.

Azt hiszem, nem volt annyira jó ötlet regisztrálni erre az oldalra. Lehet, hogy törölni kellene magamat.

Megjegyzések

  1. A youtube-os reklámok tiltására tudom a biztos választ csak, az pedig az adblocker program :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, és akkor nem kell idióta reklámokat nézegetnem két szám közt? Azt hittem, az adblocker csak a szélső sávokból veszi ki a reklámokat. De ha nem, akkor már töltöm is :)

      Törlés
    2. Igen, leszedi a youtube videókból is szerencsére :) Amíg még csak egy volt minden video elején és 3 mp után lehetett skippelni, addig annyira nem zavart, de mikor már egy 40 perces filmben volt 10 reklám, akkor töltöttem le én is.

      Törlés
  2. Köszönöm a tippet :) Igen, dühítő, amikor 2-3 percenként jön egy reklám, és ez a tegnapi, hogy átugrani sem lehet, kötelező végignézni, ez már azért több volt a soknál. De akkor majd az adblock :) Juhú!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai