Pasik

Izgalmas történetem van.

Adott egy pasi, aki egy darabig úgy tett, mintha járnánk, de igazából nem jártunk, csak én elhittem, hogy de. Ez tavaly volt. A történet vége felé már nem volt kérdéses számomra, hogy nem én vagyok az egyetlen nő az életében, és az sem, hogy nem engem csal, hanem velem csal valakit. Erre akkor, amikor mondtam, hogy szerintem hagyjuk egymást, meg még utána is, amikor próbált rávenni, hogy mégis folytassuk, rá is kérdeztem többször, de mindig csak vihogott, hogy dehogyis, meg menjek akkor a szülőfalujába, ahol a hétvégéit tölti (mindet, kivétel nélkül), és kérdezzek körbe, amiből az is nyilvánvalóvá vált, hogy az, akit velem csal, nem a szülőfalujában él.

Egy darabig még keresett, aztán úgy április környékén leszállt rólam. Októberben viszont felhívott, amin úgy megdöbbentem, hogy felvettem a telefont. Mondta, legalább heti egyszer elmegy a ház előtt, és sosem ég a lakásomban a villany, jól vagyok-e. Meg amúgy minden oké-e, van-e már valami love story. Válaszoltam (akkor még nem volt love story, még csak ahhoz hasonló sem), majd visszakérdeztem. Válasz: "Ááá, semmi, minden változatlan."

Eltelt öt hónap, és csodák csodájára ma kitett a srác egy fényképet, amin egy kisbaba látható, azzal a szöveggel, hogy ez az ő lánya, aki most született. Nem tudom eldönteni, hogy ez nagyon vicces vagy nagyon szomorú. Már nem az a rész, hogy született egy gyerek, mert az tök vidám meg örömteli meg minden. De ha már ott voltam, miután felkapartam a padlóról az államat, megnéztem anyuka oldalát is, aztán ott nyári közös képek vannak ezzel a pasival, és a képek alatti kommentek alapján eléggé úgy néz ki, hogy mindkettőjüket ismeri a másik családja, ők így egy pár. Ja, anyuka nem az ő szülőfalujában él, hanem egy olyan városban, ahol neki állítólag van egy lakása, és ahol elég sűrűn megfordul.

Azé' ez nem semmi.

Megjegyzések

  1. Szerintem ez nagyon szomorú. Gondolom, októberben is azért keresett, mert a terhes barátnője mellett kellett volna neki valaki...Jó, hogy neked már ő nem aktuális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már akkor is az volt az érzésem, hogy vissza akar rántani abba, amiből kilenc hónappal korábban másztam ki, és sejtettem, hogy még megvan az a nő, akire akkor is gyanakodtam, de így, hogy már terhes is volt, hát, ez így különösen csúnya. Nem irigylem a nőt.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai