Megtaláltam Ruben üzenetét

A telefonomon a Hangouts átvette a hatalmat a gmail fölött, le se lehet lőni - amit a gmailemre írnak, pontosabban a chaten, azt mind lenyúlja a Hangouts, de értesítést nem küld róla, csak napok-hetek múlva, viszont a gmailből nem tudom előhívni sehogy sem. Idióta technika, na mindegy, nem ez a lényeg. Hanem az a lényeg, hogy aszongya: "I believe you have your apps (viber/whatsapp) with the hungarian number which I don't know, so I don't know how do you want me to send you the pictures." Tehát: "Azt hiszem, az appjaid (viber/whatsapp) a magyar számodon vannak, amit nem tudok, tehát nem tudom, mit akarsz, hogyan küldjem el neked a képeket." Basszus, ezt a stílust már! Egy telekommunikációs mérnöktől úgy amúgy. Megírtam neki, hogy nem használok se vibert, se whatsappot, viszont gondoltam, majd áttölti a gépére a képeket a telefonjáról, aztán elküldi e-mailben.

Erről meg eszembe jutott, amikor hétfőn 7-re volt megbeszélve a couchsurfinges összeröffenés, én én ott voltam 7 előtt 10 perccel, ott álltam a Beach Club előtt, megvártam Franzit, aki fél 8-ra ért oda, lementünk a lépcsőn a bárba, és ott ült Ruben meg Michael (német pasi, Jia Wei szobatársa). Ruben rám nézett, és sértetten a következőt mondta: "Én pontos voltam."* Erre én nevetve mondtam, hogy én meg korábban jöttem 10 perccel, csak a lépcső tetején állva vártam az érkezőket. Erre Ruben: "A lépcső teteje nem a Beach Club, ez a Beach Club." Erre én meg visszaszóltam, hogy az "at" the Beach Club, ahol az esemény szerint a találkozási pont van, nem "in" the Beach Club, de egyébként lényegtelen.

Ez csak eszembe jutott most, hogy megtaláltam a Hangoutsban ezt a pimasz üzenetet, de tényleg teljesen mindegy, kedden hazament, és nem is biztos, hogy visszajön.


*Van képe, amikor _mindig_ és _mindenhonnan_ legalább fél órát késik. Egyszer sikerül pontosan odaérnie, és már nagy a szája? Hallod...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai