Emberek otthon és külföldön

A magyar lány, aki végtelenül okosnak gondolja magát, ezért minden állatságot elhisz, és lelkesen posztolgat hajmeresztő baromságokat a Facebookra, amikor meg nem, akkor szép képeket okos szövegekkel, amelyeknek az a lényege, hogy lesajnálja azokat, akik nem olyan okosak, mint ő, és nem tudnak olvasni a sorok között.

A francia lány, aki visszajön a lakásba két napra, két adag mosatlannal érkezik (!), ezeket mind ki is mossa, és úgy közlekedik, mint egy elefántcsorda, csoda, hogy még össze nem dőlt tőle a ház. Komolyan mondom, amikor reggeli mosakodás céljából bement a fürdőszobába, úgy beb*szta maga után az ajtót, hogy azt hittem, leesem a székemről. És ezt így állandóan. UPDATE: És betette a harmadik adagot is, ő, aki két napra jött, így én, aki itt lakom, nem tudok mosni, ráadásul ha jól érzékelem, elhasználta a mosószert az utolsó cseppig. Hát, ez priceless.

A máltai fiú, akinek mindenféle érdekes/ijesztő stressztünetei vannak, pl. körme gyakorlatilag nincs, annyira tövig rágta, és aki képtelen normálisan viselkedni  étteremben, főleg úgy, hogy körülötte emberek esznek, vagy legalábbis enni próbálnak, orrot túrni minimum tahóság.

És nem azt akarom mondani, hogy csak én vagyok helikopter, csak azt, hogy sok a furcsa ember.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai