Ami ma kiderült

Annyira dekoncentrált vagyok ma, hogy maximum vicces tesztek töltögetésére futotta az erőmből. És akkora árkok vannak a szemem alatt, mintha hetek óta nem aludtam volna, ezzel az előbb szembesültem, fogmosáskor.

1. Ha Harry Potter-szereplő lennék, Hermione lennék. Nem egészen értek egyet, de ez csak egy játék, szóval whatever.
"You are smart, intelligent and you handle it the right way. You are very sweet but you can also be a little too much when it comes to your knowledge.. You are a very loving person and deserves everyone's love back."
"Okos és intelligens vagy, és ezt a helyén tudod kezelni. Nagyon aranyos vagy, de néha kicsit az emberek agyára mész azzal, hogy a tudásodat fitogtatod. Nagyon tudsz szeretni, és megérdemled, hogy mások is szeressenek téged."

2. Ha a Harry Potter világában dolgoznék, professzor lennék. Hú, de meglepődtem! :)
"Congrats you're a professor! The title of Professor is given to members of the wizarding scientific and scholarly community engaged in education and research, taken as a whole.
You are a caring individual who considers it their life goal to help others and watch others grow. Other professors include Minerva McGonagall, Remus Lupin, Rubeus Hagrid, and Severus Snape."
"Gratulálunk, professzor vagy! A varázsvilágban mindenki professzor, aki a tudomány vagy az oktatás területén tevékenykedik. törődsz másokkal, és életcélod, hogy másokat segíts, és hogy figyeld, ahogy fejlődnek. Professzor még Minerva McGalagony, Remus Lupin, Rubeus Hagrid és Perselus Piton."

3. Ha uralkodó lennék, III. Erzsébet lennék.
"Your Royal name is: Queen Elizabeth III. You are a ruler of the Great Britain, Ireland and the British Dominions beyond the Seas!
There have been two Elizabeths before you, one of which currently sits on the throne! But don't worry, we're sure that you'll be up next!
The name Elizabeth has Greek and Hebrew origins meaning either "my God is an oath" or perhaps "my God is abundance". In short, it's a divine name for a divine personality! The name has been very popular in England since the reign of Queen Elizabeth I in the 16th century. The current Queen Elizabeth II has reigned for over 62 years! Just like her, your reign will be long and prosperous. Once you rise to power, no will be able to get you out!"
"Uralkodó neved III. Erzsébet. Nagy-Britannia, Írország és a brit területek uralkodója vagy. Előtted két Erzsébet királynő uralkodott, egyikük jelenleg is a trónon ül. De ne aggódj, tuti, hogy te leszel az utódja! Az Erzsébet név görög és héber eredetű, azt jelenti, "Isten az én esküm" vagy "Isten a teljesség". Tehát isteni név egy isteni embernek! Angliában I. Erzsébet XVI. sz-i uralkodása óta népszerű ez a név. II. Erzsébet, a jelenlegi királynő több mint 62 éve uralkodik. Hozzá hasonlóan a te uralkodásod is hosszú és sikeres lesz. Ha egyszer hatalomra jutsz, többet senki sem túr ki onnan."

4. A valóságban Harry herceg az igazi lelki társam. Höhöhö.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai