Férfiak, csapó 2

Meséltem, mennyire nem tetszett az, ahogy a srác nyitott. Ma írta, hogy este találkozhatnánk esetleg, beülhetnénk az egyik bárba, aztán mehetnénk tovább, neki vannak ötletei, kacsintás. Erre én azonnal visszakérdeztem, például milyen ötletei lennének, amire azt válaszolta, nagyon szép partszakaszok vannak itt Sliemában, meg van egy csomó pad. Ettől megnyugodtam, és úgy döntöttem, találkozzunk, miért ne, legfeljebb megismerek egy új embert. Azért Pannának megírtam, hová megyünk, és megkértem, hogy valamikor az este folyamán hívjon majd fel, hogy lássuk, megvagyok-e még. Fel is hívott, tök rendes volt tőle :) És minden rendben volt. Élőben nem nyomatta ezt a Don Juan-szöveget a srác, ami annyira idegesít engem. Sokat beszélgettünk, sokat sétáltunk, sokat ültünk egy tök jó parkban, ami tele van macskával, majd le is fényképezem egyszer világosban. Láttunk hullócsillagot, azonnal kívántam is, hátha. Van egy-két "red flag", de úgy gondolom, hogy majd kiderül, mi mennyire gáz, ha még beszélgetünk. És elvileg fogunk. Mindig egyre óvatosabb vagyok, most is sokkal inkább, mint legutóbb, talán egyszer eltalálom az optimális szintet.

Mall Gardens, Floriana,1656. A nagymesterek pihenésére építették, a második világháború óta látogathatja bárki.

Cat Café: Bed and Breakfast macskáknak Florianában, az út szélén

Nem tudom, ez milyen kapu, mert szokás szerint kicsit eltévedtem Florianában

A világ tele van királyokkal és királynőkkel, de csak elvakítanak és összetörik az álmaidat.

Pembroke P+R, fekete felhők, hideg, viharos szél - ma nem kellett attól tartani, hogy leégek

Jóga a tengerparton este. How cool is that?

A felhők estére is megmaradtak ( a szél is, a hideg is), de legalább szépek voltak


Amúgy voltam Florianában itteni erkölcsi bizonyítványért, amit 700 Ft-ért osztogatnak, nem úgy, mint otthon, aztán Pembroke-ban, az elismertetős helyen, ahol beadtam a kérelmemet, hogy ismerjék el a diplomámat az itteni tanításhoz szükséges papírral egyenértékűnek, és majd postán akarnak értesíteni az eredményről, úgyhogy hetente hívogatni fogom őket, hogy megsürgessem a dolgot, mert nem érek rá életem végéig. Aztán itthon főztem gombapörköltet, és tök finom lett, nagyon örültem neki. Utána fordítottam, majd megtartottam életem első skype-os angolóráját, és tök jól sikerült, teljesen felvillanyozódtam. Féltem tőle, de már látom, hogy fog ez menni. Király :)

Holnapra alvást, rengeteg fordítást, vásárlást tervezek, és este elmegyünk valahová Pannával, vagy ezzel a sráccal, vagy Pannával és a sráccal, de ez még képlékeny.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai