Az mi már?

Ő király pasi, és nagyon magasak az elvárásai, és ha le is ad belőlük, akkor sem tudom megugrani, mert neki buta, nagymellű, szolizott (= narancssárga fejű) lány kell, és neki most már erre kell koncentrálni, nem hagyhatja magát letéríteni az útról*. Hát, remélem, megtalálja. Meg is érdemli.

Én meg megint teljesen és félreérthetetlenül egyedül vagyok. Szerinte majd még beszélünk erről a témáról, meg csinálunk programot szombatra, de hát rohadtul meg lennék lepve. Ekkora alázás után? Not bloody likely.

Remélem, van valahol egy pasi, aki szeretni fog, akit érdekelni fog, hogy én mit szeretnék, nekem mi a jó, és aki nem lesz elszállva magától, nem fogja azt hinni, hogy ő a világ közepe, és észre fogja venni, hogy baromi jól jár velem, ha megtart. Azt is remélem, hogy hamarosan keresztezik egymást útjaink. Nem azért, mert nagyon gyorsan akarok családot, elfogadtam, hogy erre vastagon rábasztam, egyszerűen csak nem tudom, van-e nekem kedvem és energiám ezekhez a köcsögségekhez. Meg azt is gondolom, hogy I've had my share, I've paid my dues, és társai.

Basszus, de ki vagyok akadva.

*Ezt tíz perccel azután, hogy megbeszéltük, két hét múlva elmegyünk Bécsbe pár napra, vagy akár egy hétre. Együtt. Kettesben.

Megjegyzések

  1. Ő is kuka!! Ugye?

    Ne hagyd magad!! Ő meg menjen azon a bizonyos úton szépen tovább, ami egy újságárushoz vezet, mert majd ott vehet magának narancssárga lányokat..

    Vannak olyanok, akik tisztelnek minket, én sem hittem el, de vannak. Csak kevesen, és még rejtőzködnek is, időnként egy másik országban, de léteznek! Kitartás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nagyon aranyos vagy :) Én nem fogom őt keresni, ez egészen biztos, nem fogok házhoz menni az alázásért. Eléggé elszomorított most, hogy megint sikerült ugyanabba belesétálni, és nagyon reménytelennek tűnik, hogy valaha is meglesz az, aki tisztel. De igyekszem azért bízni benne.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai