Társkeresős randik

Az elmúlt hetekben voltam néhány társkeresős randin, és Briginek lesz igaza, aki azt mondja, ezekből kéne írni egy könyvet. Nagyon szórakoztató lenne. De most csak a legjobb történetet osztom meg veletek.

Volt néhány levélváltás a társkeresőn, amiből kiderült, hogy azért fura fiú ő, mert amikor megkérdezte, mit írjon magáról, és én azt mondtam, bármi érdekel (ez telefonon volt, és nem értem rá ezen a kérdésen hosszasan töprengeni), azt bírta írni, hogy ő szereti a teát. Ezek után a találkozón csak magáról beszélt, és alig jutottam szóhoz, megtudtam, hogy az összedől ikes ige, miszerint összedőlik, ezen kívül meg sok volt a kínos csend. Egy ponton már nem bírtam mit kitalálni, aztán végül csak kisajtoltam magamból egy kérdést:
- Háziállatod van?
- Nem, nincs. Tudom, te írtad, hogy volt kutyád, csak megdöglött, de nekem nincs. Nekem növényeim vannak. Van, akinek pálmája van, nekem aloe verám. [Ezután fél percig tartó nevetés, bár a poént azóta sem értem.]

Egyébként ő volt az is, aki a kapuig akart hazakísérni, mondván, hadd lássa már, hol lakom. Nem is értettem, komolyan.

Szóval sok sztori összegyűlt, gondoltam is, hogy lejegyzem mindet, de ez annyira wtf volt számomra, hogy úgy éreztem, megosztom veletek.

As an afterthought. Azért a gyomromban ott van a görcs, hogy ez így nagyon nehéz lesz. Nagyon ijesztő, hogy ennyi ember közül egyik sem a másik felem. Megint félek egy kicsit, hogy mi lesz, ha nekem nincs is másik felem. Annak ellenére, hogy akivel eddig találkoztam, annak tetszettem, mindenki szeretett volna találkozni még. Ekkora baj van velem, ennyire válogatós vagyok? Vagy mi lehet? És mikor lesz vége? Jaj :(

Megjegyzések

  1. szerintem egyszerűen túl jóhiszemű vagy, és még nem fejlődött ki az a szenzorod, ami az "összedőlik" szintű férfiakat kiszűrni már pár levél alapján. :)
    bár nem sokat érnek ilyenkor a tanácsok, azért elmondom, amit gondolok: levelezgess minél több olyan sráccal, akik valamennyire szimpatikusnak tűnnek, de csak olyanokkal találkozz, akiknek érzed a írás alapján a stílusán, hogy szellemileg megfelelő partner lenne (mert valljuk be, még ha vonzó-vicces is lenne egy ilyen "összedőlik" szintű pasi, akkor sem tudnátok hosszú távon együtt lenni, mert te meg nem ez a szint vagy)
    teszem azt jó előjel, ha nem kell egymásnak kérdéseket feltenni, hanem gördül előre magától a társalgás. van ilyen, ámbár emlékeim szerint olyan 30/1 arányban...
    (nem társkeresős, de ahhoz hasonló béna tini ismerkedős oldalak tapasztalata évekkel ezelőttről :D)

    VálaszTörlés
  2. Volt már olyan is, akivel teljesen megvan az összhang, órákat tudunk beszélgetni, viszont az első találkozáskor semmi vonzalmat nem éreztem. Ez meg annyira igazságtalan, és igazán ez ijesztő számomra. Az összedőlik srác egyébként nagyon intelligens, de ezt a szót valamiért következetesen rosszul használja, csak vele meg az van, hogy túl intelligens, furán intelligens, semmiféle lazaság vagy humorérzék nincs benne.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai