A legjobb társkeresős adatlapok

- Amikor csak olyan képet tesz fel magáról, amin napszemüveg van rajta, de olyanból legalább hatot. Elvégre a szem a lélek tükre, szóval miért is akarná látni a szemét bárki is?

- Amikor felpakol egy tucat képet, amelyek felén egy vagy több nővel pózol. Személyes kedvencem az a fiú, aki a Hootersben tett látogatása alkalmával a teljes garnitúra felszolgálóval lefotóztatta magát, majd ezt beállította profilképnek a társkeresőn. Vajon ezek az emberek mit akarnak üzenni a lányoknak, akik a nagy Ő megtalálásának reményében az oldalukra tévednek? Vagy csak fárasztó gondolkodni, ezért nem is törik magukat ilyesmivel?

- Amikor egyetlen képet sem tölt fel, viszont a bemutatkozásában minden nő okulására kifejti, hogy az ismerkedés első lépése, hogy megtekinti a jelölt fényképét, és ha a jelölt nem jön be, akkor ő már kattint is tovább. Vajon nem érez egy egészen enyhe ellentmondást az úriember?

- Amikor leírja, hogy az ő életében a legfontosabbak a haverok, akikkel akkor megy inni, amikor csak hívják, akár heti öt napon is, és ebből nem enged. Azon már elgondolkodott, hova fog beférni a szoros napirendbe egy barátnő?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai