Queen és maratoni randi

Leviről az egyik első infóm, hogy nagyon szereti a Queent.



Így aztán, amikor megláttam, hogy megint leadják a Corvinban az 1986-os budapesti koncertfilmet, megkérdeztem tőle, szeretné-e megnézni. Mondta, hogy neki megvan ez videón, hiszen rajongó, de moziban még nem látta, és szeretné. Úgyhogy beszereztem a két jegyet, ő lemondta a focit, én az edzést, amire azért nem sok mindennel lehet rávenni, és 3/4 7-re odamentünk a mozihoz. Én kevés számát ismerem a Queennek, szóval bőven ért meglepetés. Tetszett, amit láttam, és két fénypontja is volt a koncertnek:

Freddie Mercury gyönyörű kiejtéssel elénekli a Tavaszi szél első versszakát. Ezt már rengetegszer láttam, és mindig könnybe lábad tőle a szemem, mert ez nagyon szép gesztus volt.


Love of My Life, ezt eddig nem ismertem, de gyönyörű, főleg, ha közben simogatják az ember kezét, pedig nem is szerelmesek az emberbe. Szóval ezt nyilván nem így mondjuk helyesen magyarul, de biztosan értitek, hogy mondom.

A mozi után beültünk egy kávézóba a Tompa utcán, és ott iszogattunk. Levi megkérdezte, mit iszom, mondtam, azt, amit kér nekem, miután én egyáltalán nem értek a piákhoz, viszont nem is szeretem őket. Így lett a vége Bailey's meg édes vörösbor. Most sem kerültem közelebb hozzá, mitől édes az édes bor, amikor olyan savanyú, hogy eltorzul tőle a fejem, de Levi azt mondta, ez finom bor, én meg elhittem neki, biztos úgy van, ha ő mondja. Három órát töltöttünk a kávézóban, végig beszélgettünk, egyre jobb hangulatban, nyilván. Aztán valahogy hazaértünk éjfél körül, amit akkor már nagyon tudtam értékelni, mert leragadt a szemem. Nagy alvás mondjuk nem volt, fél 6-kor kelni kellett, ami szerintem brutális. Az a mázli, hogy ma visszafekhettem, és akkor második körben egészen emberi formám lett.

Mindent egybevetve azt kell mondanom, hogy ez az öt óra hosszú randi nagyon-nagyon bejött, minden nap el tudnám viselni. Na jó, minden nap nem, mert néha kell punnyadni is, de mondjuk heti három alkalommal nyugodtan jöhetne egy ilyen. Kár, hogy annyi idő a világon sincs.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai