Egy kis poénkodás

Van ez a tumblr oldal, hogy http://whenyoureturntobudapest.tumblr.com/, ami elég sok nyelvhelyességi hibával dolgozik, viszont vicces. A két kedvencemet osztanám meg, mindkettő a Szigettel kapcsolatos, egy olyan aspektusról, ami engem is gondolkodóba ejtett.

Amikor a barátaid koncert közben elmennek sörért, és neked lemerül a telefonod:
Amikor ezt beszélték meg a közelemben állók, hogy egyikük/többük elindul sörért, és majd visszajön, én nem győztem csodálkozni. Hogyan akarsz visszatalálni? Még akkor is, ha nem merül le a telefonod. (Amúgy többeknek tényleg le is merült még ráadásul.) Nem találtak vissza egy olyan esetben sem, amit én figyelemmel követtem. Ugye, ott volt az a nagyon vicces, enyhén részeg férj a Cipő emlékkoncerten, nem tudom, emlékeztek-e rá, hát, nekem azóta is szerez vidám perceket, ha eszembe jut, ahogy próbálta megtalálni az asszonykáját.

Amikor valaki a nagyszínpad közelében akar találkozni veled a Szigeten:

Ezt konkrétan nem értettem. Ott áll több ezer, egyes források szerint kb. 10 ezer ember, és te tényleg azt hiszed, hogy meg fogjátok egymást találni? Voltak cuki próbálkozások, például az Index érettségizőjétől, Dávidtól is, aki a Quimbyn közvetlenül mögöttem állt: "A színpad bal oldalán állok, úgy ötven méterre a színpadtól." You're not joking? Mint a heringek, úgy álltunk, esély nem volt rá, hogy bárki megtaláljon bárkit. Őt sem találták meg a barátai. Mondjuk ez őt nem rázta meg, nagyon jól mulatott magában is. De hát az ötlet önmagában milyen? Jennifer Aniston arcjátéka tökéletesen kifejezi :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai