Karácsony első napja

Ma is anyuéknál voltam, és ma jöttek Katáék meg Dani. Daniról nem tudtam, úgyhogy neki nem is vittem ajándékot, jó volt. De nem az a haragvó típus, nevetett, és hajlandó volt rá, hogy hazafelé feljöjjön hozzám, hogy átadjam az ajándékomat. Sőt még a tévémet is összerakta, úgyhogy Hetty néni karácsonyát már azon néztem :)


Az ünnepi ebéd után, sőt igazából már közben a két kisfiú teljesen bepörgött, hogy menjünk bontogatni, és igazuk is volt, mert gyerekek, és a gyerekeknek a karácsony fókuszában a bontogatás áll. Igen ám, de Dani még nem volt ott, úgyhogy nem jöhetett a Jézuska. Valahogy túléltük mindannyian, míg eljött az ajándékozás ideje. És jó volt. Mindenki szépeket meg jókat kapott, úgyhogy mindenki örült :) Aztán a nap többi részében az új ajándékokkal játszottunk, illetve én beiktattam egy órányi alvást, mert teljesen készen voltam, de ez nem segített, sőt még rosszabb lett a helyzet. Nem gondoltam, hogy karácsony első napját gigantikus ásítozások közepette fogom tölteni :D

Karácsonyi áhítat :)

Végre bontogathatnak a gyerekek

Az idei év legjobb ajándékkísérőjét Katáék gyártották :) (Nem név volt az ajándékon, hanem egy szív alakú kivágásba beragasztották a címzett fényképét.)

Dani nagyon örül a hermelinnek, amit apu csinált neki. Ugyanezen hermelin alól aztán ráfolyt az olaj a sálamra meg a sapkámra, amikor nálam voltunk, és az még hagyján, hogy hogy fogom megmenteni őket, de hogy milyen hermelinszagúak lettek, és én mennyire nem szeretem a hermelint...

Apunak tegnap egy Neocube nevű játékot hozott a Jézuska, amiből én ma készítettem két szívecskét. Mert nálam tényleg minden szívecskés.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai