A hétvégém pontokba szedve

- Szombat reggel 7-kor lakásfelújításos ébresztő.
- Innentől kezdve egész nap kóválygás, amin még a további négy óra alvás három részletben sem segített.
- Minimális fordítás, mert kóvályogva nem könnyű koncentrálni.
- Este salsa buli. Nem kellett volna. De ezt már írtam.
- Ma reggel fél órával megint hamarabb ébredtem, mint akartam, és nem tudtam visszaaludni.
- Ezek után egész nap kóválygás.
- Egy fél Shrek musical megtekintése. A többihez előbb erőm nem volt, aztán időm nem maradt rá, de a döcögős indulás után egyre jobb lett, úgyhogy az utolsó 50 perc már biztosan parádés lesz. De azért meg kell jegyezni, hogy az animációs filmet nem lehet felülmúlni.
- Vásárolgatás, lelkizés, majd muffinsütés Brigivel. Utóbbi mindenféle humoros epizódokkal tarkítva, mert kóválygok. De a muffin jó lett, ez a lényeg. Ja, meg az, hogy jól éreztük magunkat.
- Séta Marcival. Öröm ezért a kutyáért menni: úgy örül, hogy alig tud lépni a csóválódástól, hosszú percekig van eksztázisban, ha meglát. Aztán meg első szóra megcsinál mindent, amit kérek, pedig már mióta nem a kutyám, és már mióta nem látott. Ez is azt bizonyítja, hogy a kutyák hűségesek.
- Óratervezés. Egy reumás csiga lassúságával, mert kóvályogva és hulla fáradtan ez sem megy könnyen. Az óraterv végül elkészült, de a plusz feladatokat majd csak úgy tudom megcsinálni, hogy reggel egy órával korábban kelek. Hurrá!
- A nap tanulsága: Legyél spontán! A fene se hitte volna, hogy vasárnap este fél 11-kor beteszem a lábam egy sörözőbe, hogy beszélgethessek, erre tessék.

Theme song of the weekend:

Smash Mouth - All Star. A musicalben pont nincs benne (abban csak a Duloc-dal szerepel az eredeti Shrek-dalok közül), de nekem eszembe jutott arról a jelenetről, amihez a filmben járt, és azóta ezt dudorászom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai