Edzés

Az edzőteremben kezdenek kissé szétesni a dolgok. Nem működik a diszkógömb, nem működik az egyik hangfal (kettő van összesen). Előbbi még hagyján, én tulajdonképpen észre sem vettem, de a hangfal betegsége elég rosszul érint. Egy darabig üvölt belőle a zene, aztán elkezd pattogni, recsegni-ropogni, amitől úgy érzem, mintha az agyamat rázogatná valaki két kézzel, majd végül elhallgat, és csak néha rezeg be, ami fülsértő és fájdalmas is. Valamiért a terem egyik hibát sem orvosolja, pedig már a hangfal is legalább két hete elromlott.

K-t is idegesítik ezek a dolgok, rendszeresen el is mondja, hogy neki ebből elege van. Ennek megfelelően ma egy mini diszkógömbbel jelent meg, és a step alatt végig be is volt kapcsolva a cucc. A hangfalat egy darabig ütögette, piszkálgatta a kábelét, majd egyszer csak így szólt: "Baszd meg, esküszöm, veszek egy hangfalat is! Sőt kettőt, és arról fog szólni a zene." Ezt az egyik lány még megdobta azzal, hogy javasolta, K. vegyen egy termet is ahelyett, ahol most az órák vannak :D

Kíváncsi leszek, tényleg hoz-e hangfalat is, illetve elköltözünk-e egyszer valahová máshová, ahol nincs ilyen hőség, és ahol nincs fölöttünk egy étterem, aminek a konyhájáról leszivárognak hozzánk az illatok a szellőzőn keresztül. (Egy darabig azt hittem, hallucinálom, hogy minden edzésen fél 10-kor sült hús illata terjeng, de kiderült, hogy nem, mások is érzik, és az étteremből jön.)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai