A hétvége

Úgy eltelt, hogy észre sem vettem. Ennek nyilván az az oka, hogy csak egy napból állt, egy nap meg nem sok.

Ezen az egy napon 3/4 11-kor keltem (de ehhez 2 után feküdtem), megreggeliztem, megpróbáltam magamhoz térni, nem sikerült, elmentem azért vásárolni kaját, megebédeltem, néztem Jóbarátokat, találkoztam Blankával, beszélgettünk, nézegettünk képeket, jól éreztük magunkat, aztán még néztem Jóbarátokat, most meg nemsokára fürdés és alvás következik, reggel meg a kávézó, de most nem 16 órában, hanem sokkal-sokkal kevesebben.

Közben az oldalon, amiről meséltem, tökre nem akar megoldódni a probléma, viszont tömegesen törlik magukat az emberek, hogy így fejezzék ki felháborodásukat, ráadásul ezek pont olyan emberek, akik sok tartalmat generálnak - generáltak eddig. Testközelből figyelhetjük meg, hogyan lehet romba dönteni valamit egyetlen rossz lépéssel. Most aztán már nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből.

Egyébként meg nagyon zene*:

Muse: Unintended


*Tökre teljesülnek a kívánságaim. Gondoltam rá, milyen jó lenne, ha A Helyen kapnának névtáblát az ott dolgozók. A héten kaptak. Gondoltam rá, milyen jó lenne, ha a boltban lenne "Rögtön jövök" tábla, hogy elmehessek mosdóba, ha már nagyon muszáj. Kiderült, hogy van. Gondoltam rá, milyen jó lenne, ha a blogba nemcsak úgy tudnék videót beágyazni a youtube-ról, ha beírom a címet, és kikeresgélem a kilométeres listából, ami kell nekem, hanem linkre is tudnék keresni. Most már tudok. Akkor lesz pasi is? :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai