Elgondolkodtató Castle-idézet

Esposito és Ryan nyomozók beszélgetnek, mindketten fiatal férfiak, Ryannek felesége van, aki néhány napja bejelentette, hogy gyereket szeretne.

Ryan: But I come to work, I watch the news every day... It seems like the world's falling apart. How am I supposed to bring a kid into that? (De én bejárok a munkahelyemre, minden nap megnézem a híradót... Úgy érzem, szétesőben van a világ. Hogyan hívhatnék életre egy gyereket ebbe a világba?)
Esposito: The world's always falling apart, bro, since the beginning of time. But having kids, making a family, that's what keeps it together. (A világ a kezdetek kezdete óta szétesőben van, tesó. Az tartja össze, hogy gyerekek születnek, családok jönnek létre.)

Azért ebben lehet valami. Mellesleg a karácsonyi rész, amiben ez a párbeszéd elhangzik, annyira nagyon jól sikerült, hogy így a júliusi kánikulában is karácsonyi hangulatba tudott hozni negyed órára, és nem kizárt, hogy felveszem a repertoárba, és mostantól ezt is megnézem minden karácsonykor. 5. évad 9. rész, ha érdekel valakit.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai