Happiness

Teljesen fel tudott dobni egy séta a kutyával és egy beszélgetés egy nagyon kedves lánnyal a kedvenc helyemen. Szereztem reggelit holnapra, sajtkrémes pogácsa lesz, nyami, és elhoztam az Aldiból az utolsó magnéziumos pezsgőtablettát, miután egész nap nem sikerült kimasszírozni a lábamból a görcs után maradt fájdalmat, és ezért úgy döntöttem, nem várhat a projekt holnapig.

Szóval akkor képek. Telefonnal készültek, persze.
Budapest fölött az ég. Azt hiszem, beleszerettem a naplementébe. Egész nap el tudnám nézni. Kár, hogy csak napi pár percig nézhetem.

Ezen a képen Marci látható, amint sétál


Meg ezen is. (Teljesen manipulatív vagyok: igazából összesen ebben a két esetben feküdt le a kb. egy óra hosszú séta alatt, bár tény, hogy a fennmaradó időben meg olyan tempóban haladt, mint egy csiga.)

Meg az is van, hogy találtam egy sushi éttermet, ami ingyen kiszállítja nekem a sushit, ezért valamelyik nap sushit fogok ebédelni. A koreai kislányok anyukája már sokszor adott nekem kimbapot, ami annyira finom, hogy az szavakkal nem írható le. Mivel ez tök olyan, mint a sushi (elmagyarázták a különbséget, talán annyi, hogy a koreai változatban mindenféle lehet, a sushiban meg nem?), ahhoz is kedvet kaptam. Úristen, mennyire várom!

Meg azt találtam ki, hogy én bizony elmegyek Doverbe. Nem tudom, mikor, mondjuk nyár vége felé. Csak egy ember kellene, aki eljön velem. Annyira szeretném látni a fehér sziklákat, komolyan! 

Ez meg zene:




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai