Másodszor fordult elő,

hogy csúszás hangja után óriási csörömpölés-puffanás következett, olyan, hogy a madár majd leesett a rúdjáról, amin aludt, meg mondjuk én is kiestem az ágyból, és utána hiába jártam körbe a lakást, nem esett le semmi. Ez vajon mi a fene lehet ilyenkor?

Megjegyzések

  1. Nincs felső szomszéd, én lakom legfelül. Mondjuk padlás van, de oda nem jár fel senki, csak amikor nemzeti ünnepeken ki kell rakni a zászlót. Meg nagyon közelről jött a hang, egész biztos, hogy a lakásból, sőt megkockáztatom, hogy a szobából. Nem értem az egészet, tényleg.

    VálaszTörlés
  2. nálunk a radiátor csöveken keresztül jönnek ennyire a hangok, pl. ha a szomszéd bútort tol a csövek közelében, olyan, mint ha a radiátorból jönne a hang :)

    VálaszTörlés
  3. Az szuper lehet... Egyik ismerősöméknél a szomszéd időnként verte a radiátor csövét, hát meg lehetett őrülni tőle. Viszont itt ez sem játszik, mert nálunk nem radiátor van.

    Most már erős a gyanúm, hogy sosem fogok rájönni, mi volt ez a hang, de nem nagyon izgatom magam miatta, csak furcsállom, hogy ilyesmi már nem először történt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai