Névnapos ünneplés Katáéknál

Szintén képekben

Ünnepi húsleves

Ananászos csirkemell. Nem tehetek róla, minden név- és születésnapomkor ezt kérem. Verhetetlen.


Kaptam tortát is, Eszterházyt, meg volt mellé krémes

Tortaszeletésre hangolódnak a gyerekek :)

Mert szép
Leghátul az, amit anyuéktól kaptam: gyönyörű dobozban keksz és utalvány egy januári, bécsi kirándulásra, amire anyu is jön. Nagyon jó lesz! A kekszet még nem kóstoltam, nincs szívem kibontani, de azért majd ráveszem magam, tönkre ne menjen :) Kicsit előrébb a Mikulás ajándéka látható. Katáéktól kaptam a gyertyát, a kétféle fürdősót meg a testápolót, aminek egyébként csodajó csokiillata van. Legelöl pedig a társasjáték, amit Bence rajzolt nekem, és amit a saját kezével vágott ki. (Most az jutott eszembe, hogy remélem, hogy nagyobb fiú korában is tudni fogja, hogy a kézzel készített ajándék értékes, és nem szokik majd le arról, hogy ilyen-olyan alkalmakra kézzel alkosson. Mondjuk abban a családban, ahová született, van esélye rá, hogy emlékezzen erre :) )

Ezt a virágot is anyuéktól kaptam, és a nevét nem tudom, de nagyon szép. Remélem, hosszú távra tervez nálunk :)

Szintén anyuék találtak nekem egy nagyon érdekes, és szerintem elég vicces sporteszközt, amit úgy hívnak, swingstick. DVD-t is adnak mellé, amin rajta van egy teljes edzés. Ennek eddig csak egy részét csináltam meg, de több részét megnéztem, és tervezem, hogy végigmegyek az egész DVD-n a két ünnep között. Azt is tervezem, hogy utánaolvasok, pontosan ki találta ki ezt az eszközt, és hogyan reklámozzák.
  
Vasárnap, amikor hazajöttem Katáéktól, már itt is volt Blanka, és ez is nagyon jó volt :) Ő is felköszöntött:
 A könyv, Frida füveskönyve, nemrég jelent meg. Elolvastam akkor az ismertetőjét, és éreztem, hogy én ezt szeretném: egyrészt nagyon szeretem Frida Kahlót, másrészt a címe ellenére ez egy regény, és nagyon jó kritikákat kapott. Kb. egy hónapot töltött a kívánságlistámon, mert Blankától már meg is kaptam. Nem is akartam elhinni, amikor megláttam, hogy ezt a könyvet választotta. Annyira jó!!!

Nagyszerű ünnepi hétvégém volt, mindenkinek köszönöm még egyszer :)

(Az jutott eszembe, lehet, hogy van olyan olvasóm, aki esetleg dicsekvésnek érzi, amikor felpakolom, hogy miket kapok és miket adok egy-egy ünnep alkalmával. Most szólok, hogy nem annak szánom. Egyszerűen csak nagyon jó élmények ezek nekem, amiket meg szeretnék örökíteni. Időnként egy-egy látogató a Google segítségével odatéved az ünnepi bejegyzésekhez, ilyenkor újraolvasom őket, és akkor mindig nagyon jó lesz a kedvem, mert nagyon szép emlékek. Úgyhogy nézzétek el ezt nekem :) )

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai