Mikulás pt.2

Ez a Mikulás nagyon modern, napjainkban már fényképet is készít, aztán el is küldi nekünk. Az alábbi hármat anyuéknál fotózta, amikor ott járt 5-én éjszaka:


Ezt nekünk tette félre anyuék cipőtartójára


Ezt anyunak vitte


Ezt meg apunak

Mikulás napján is volt például edzés, és K. sütött nekünk palacsintát, amit este 10-kor, a második óra végén meg is lehetett enni. De K. jófej, ezért mikor megkérdeztem, elcsomagolhatom-e magamnak azt az egyet, amit nekem szánt, ha nem akarok már ilyen későn enni, pláne palacsintát nem, mondta, hogy simán. Úgyhogy választottam egy nutellásat, és hazahoztam reggelire. Ez az igazi önfegyelem! Na jó, megkönnyítette a dolgomat, hogy edzés után akkor sem tudnék enni, ha akarnék, mert ilyenkor csak a víz fér el bennem.

Egyébként meg idén sokaknak osztogattam mini-Mikulást, és mindenki nagyon örült neki. A kozmetikusom meg is ölelgetett érte, és majdnem ugrált, hogy milyen jó :) K. meg teljesen ledöbbent, mondta, nem hitte, hogy rá is gondol valaki.

Charlie Brown után szabadon elmondhatjuk, hogy "Another Santa Claus has come and gone." Szörnyű, hogy rohan az idő... Már csak 16 nap van karácsonyig, ezért például a molyos húzottamnak most már el kell küldeni az ajándékot, ha azt akarom, hogy biztosan odaérjen az ünnep előtt. Bárcsak lassabban menne megint az idő, mint például gyerekkoromban! Akkor egy fél örökkévalóságnak tűnt a karácsony, és olyan jó volt! Most meg kettőt pislogok, és már január van. Biztos ez is az öregedéssel jár :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai