Megnyitó

Ma a pilates edzőm új termének megnyitóján jártam. Már másfél hete dolgoznak, de mivel nekem nagyon drága az órajegy és a bérlet is, eddig csak pilatesen voltam, mert arra egy ideig még az eddig megszokott árak vonatkoznak. (Ha ez megváltozik, feltehetően kénytelen leszek leállni a pilatesről, azt sajnálnám.) Mára viszont szerveztek egy bemutatkozó napot, ahol majdnem minden órájukból tartottak egy 20 perces ízelítőt. 10-kor kezdődött a móka, talán 5-ig tart. Én 10:20-kor kezdtem, összesen öt órán vettem részt, és nagyon kellemesen elfáradtam.

Voltam először is alakformáló órán, aztán BodyBallson, aztán Port de Brason, aztán kondin, végül bootcampen. Az alakformáló és a kondi nem volt újdonság, ezeket szerettem eddig is, most is tetszettek. A BodyBalls és a Port de Bras lényegét, azt hiszem, nem értettem meg, nekem valószínűleg kevésbé valók az ilyen elmélyülős, befelé figyelős mozgásformák. (Jó, a pilates is olyan, de az nem annyira, mint ez a kettő.) A bootcamp viszont nagyon durva volt, még 20 percben is. Pedig ha nem bemutató óra van, akkor 90 perces. Hát, azt biztos nem éltem volna túl. Már szinte kedvem támadt mégis kifizetni érte azt a rengeteg pénzt, de aztán rájöttem, hogy egyrészt nem jó nekem az időpont, amikor ez lenni szokott, és mikor megint megnéztem az árlistát, be kellett látnom, hogy ez nekem tényleg nagyon drága. Szerencse, hogy ez a mai szinte ingyen volt, ráadásul nem is függött az ár attól, ki hány órát próbált ki.

Ha nem is fogok járni hozzájuk pilatesen kívül más órára, azt örömmel láttam, hogy sok és sokféle órát tartanak egy héten, és nagyon jófej edzőket alkalmaznak. Biztosan népszerűek lesznek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai