Esküvő meg Pán Péter

Nézegetem éttermek honlapját hónapok óta, de az utóbbi pár napban tök intenzíven (vagy 100 budapesti étteremét nyálaztam át, élmény volt). Az egyiken a következő szöveg fogadott: "Az oldal felylesztés alatt." Próbáltam azt gondolni, hogy ezt viccnek szánták, de valószínűbb, hogy nem. Ettől azért kicsit lefagytam. Mint mikor egy fórumon írta valaki (valószínűleg teljesen komolyan), hogy ő szereti a salytot.

Egyébként nem lesz esküvő, mert nem tudunk megegyezni a mikéntben. Nem tudom, mi lesz helyette, gondolom, leginkább semmi. Marad minden így, nem tartunk semerre, toporgunk egy helyben, aztán majd csak lesz valami. Pedig tök szép ruhát találtam. Na mindegy, elmentettem a fényképeket, aztán majd csak megvarrja valaki, ha egyszer esküvőm lesz.

És már csak egy hét meg két nap van a konferenciáig, de még rajtam kívül senki nem látta az előadásomat, de erről nem én tehetek, hanem az, akinek látni kellett volna. Így most kicsit azért izgulok. Ma éjjel már azt álmodtam, hogy odaérek a konferenciára, ismételgetem a fontosabb szövegrészeket, el ne felejtsem őket (így szoktam), és mikor felkonferálnak, akkor a fejemhez kapok, hogy basszus, nem csináltam ppt-t, pedig akartam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai