Műtét elnapolva

Tomi és Liza értem jöttek a reggeli órám helyszínére 9-re, hogy fél 10-re odaérjünk az orvoshoz, és kezdődhessen a műtét. 9:18-kor a Hungárián haladtunk, és úgy tűnt, lassacskán belefutunk egy dugóba, úgyhogy Tomi megkért, hívjam fel a rendelőt, hogy kb. 5 percet késünk. Fel is hívtam őket. Az asszisztens adta is az orvost, beszéljem meg vele. Mondom, fél 10-re vagyunk beírva, mi a nyűgünk, meg hogy nagyon sietünk. Mire az orvos:

- De kedves Luca, 9-re kellett volna jönni.

Mire én:
- De áttettük az időpontot.

Mire az orvos:
- Nagyon örülök, nekem nem szólt erről senki. De nekem negyed 11-kor el kell mennem, addig meg nem végeznénk, beszéljenek meg egy új időpontot az asszisztenssel!

Úgyhogy újabb próbálkozás holnap reggel 9-kor. Remélem, most már meglesz a műtét, mert a kutyának fáj a lába, és ronda is.

Az időpontos kavarás egyébként úgy volt, hogy Tomi felhívta őket kedden kb. 6-kor, megbeszélték ma reggel 9-re a műtétet, Tomi közvetlenül ezután felhívott engem, hogy ez van, mire mondtam, hogy ez így nagyon rossz, és akkor hívja őket vissza, mert én 9-ig tanítok, aztán erre mondta Tomi, hogy majd utánuk megyek BKV-val, esetleg otthon találkozunk, mire én meg mondtam, hogy szó nem lehet róla, ott akarok lenni az elejétől, és akkor kicsit morogva visszahívta a rendelőt, ahol mondták neki, hogy mivel még csak két perce beszélte le a 9-et, simán át lehet tenni fél 10-re, semmi probléma. Na, úgy néz ki, csak adódott egy kis probléma.

Úgyhogy holnap 9-kor megint szurkoljatok!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Gumimacik utoljára

Az utolsó hónapom

Gárdonyi Géza: Isten rabjai